PIONIRKE POSJETILE DJEČIJE ODJELJENJE OPŠTE BOLNICE NIKŠIĆ I DNEVNI CENTAR SA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA I URUČILE NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

MEDVJEDICE POKAZALE HUMANOST

 PIONIRKE POSJETILE DJEČIJE ODJELJENJE OPŠTE BOLNICE NIKŠIĆ I DNEVNI CENTAR SA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA I URUČILE NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE .

Pionirke RK Trebjesa generacija 2008/2009 danas su položile ispit iz humanosti i ljuskosti . One su danas uručile djeci novogodišnje paketiće koje borave na Dječijem odljenju Opšte bolnice Nikšić kao i djeci iz Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju – Niksic .
Uz strogo poštovanje epidemioloških mjera, desetak djevojčica zajedno sa trenerima kluba su obišli mališane u ovim zdravstvenim ustanovama i poželjeli im brz oporavak, radost i puno zdravlja u godini koja dolazi.


Kapitenka RK Trebjesa Andjelina Orbović je prezadovoljna inicijativom svojih klupskih drugarica :

„Početkom godine moja generacija u klubu imala je ideju da uradimo neki human gest. Tako smo na nasu inicijativu tokom čitave godine skupljale novac da mi sada donirala paketiće djeci sa smetnjama u razvoju. Nastojacemo da i dalje učestvujemo u nekim humanim aktivnostima jer sa našim malo nekom činimo puno.“

Trener šampionki Miloš Bošković istakao je sledeće :

Bilo nam je zadovoljstvo da danas podijelimo novogodišnje paketiće djeci koja se trenutno nalaze na dječjem odjeljenju Opšte bolnice u Nikšiću i djeci koja pohađaju Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju Nikšić. Novčana sredstva za kupovinu paketića su tokom godine sakupljala generacija djevojčica 2008/209 , pa samim tim ova akcija ima dodatnu vrijednost.
Ovom prilikom želim da se zahvalim direktorici dječjeg odjeljenja Aleksandri Antunović i direktoru Dnevnog centra Radovanu Dragniću na saradnji.“


Prilikom gostovanja dogovorena je saradnja sa Specijalnom Olimpijadom Nikšić koju ćemo ozvaničiti u danima koji dolaze memorandumom o saradnji .

IZNAD SVIH TREBJESA