LIJEP GEST NAŠEG PROSLAVLJENOG REPREZENTATIVCA

ALEN MURATOVIĆ DONIRAO LOPTE RUKOMETNOM KLUBU TREBJESA

On je primjer entuzijazma, posvećenosti i strasti prema rukometu, sportu i klubu. “ Energija koju prenosi na saigrače i navijače je ogromna“, rekao je Viktor Garsija Piljo, koji je trenirao Kangas od 2013. kada se Muratović vratio u klub, u klubu dje je  počeo inostranu karijeru . I bio je u pravu,  Alen Muratović, jedan od najboljih crnogorskih rukometaša svih vremena, a svojevremeno najskuplji igrač na svijetu, sa uspjehom nastupa za Španski  „Kangas“ sa kojim nastupa u Asobal ligi.

Iako već u 40 godini u klubu gdje ima status legende, i sportske i ljudske, pokazao je još jednom da ne zaboravlja ni svoj grad ni svoju drzavu .Veliki gest je donacija sportske opreme popularnog Alena našem rukometnom klubu Trebjesa . Opšte je poznato da je Alen od malih nogu vezan za naš grad gdje od davnih dana dolazi na sve svoje odmore i gdje ima puno prijatelja i rodbine , a jedan od njih je svakako i  naš trener Milos Boškovic sa kojim je nekada dijelio svlačionicu . Ovim putem Upravni odbor kluba te svi igrači zahvaljuju Alenu na znaku pažnje i lijepoj donaciji orginalnih lopti „Kempa“ za igru.

 

 

 

Alen trenutno nastupa u ekipi Kangasa koji igra u Asobal ligi ,a osim Kangasa karijera ga je vodila od rodnog Nikšića ,preko Budućnosti , Lovćena , Valjadolida i Njemačkog Flensburga , dok je odigrao 16 zvaničnih mečeva za Reprezentaciju Crne Gore i postigao 88 gola .