"MEDVJEDICE" OSVOJILE I STOLAC

MLADJE PIONIRKE RK TREBJESA OSVOJILE „MEDJUNARODNI RUKOMETNI TURNIR STOLAC 2020

MLADJE PIONIRKE RK TREBJESA OSVOJILE „MEDJUNARODNI RUKOMETNI TURNIR STOLAC 2020 “ .ANASTASIJA KOKOTOVIĆ NAJBOLJA IGRAČICA TURNIRA .MAŠA DUBJEVIĆ NAJBOLJI GOLMAN TURNIRA .

U organizaciji OŽRK Iskra iz Stoca  održan je „Medjunarodni rukometni turnir Stolac 2020 “ na kome je učešče uzelo 6 ekipa iz BIH i CG . Preko 100 učesnika je pokazalo svoje trenutne mogućnosti i koliko talentovane djece posjeduje ovaj dio Balkana , a najviše je pokazala ekipa Trebjese koja je sasvim zasluženo osvojila turnir .

Ukupan poredak :

1. RK TREBJESA NIKŠIĆ
2. OŽRK ISKRA STOLAC
3. HŽRK ZRINJSKI MOSTAR
4. ŽRK HERCEGOVINA NEVESINJE
5.HŽRK KISELJAK
6.ŽRK LOKOMOTIVA MOSTAR

Turnir koji je organizovan pod poktoviteljstvom Ministarstva trgovine turizma ,ostaće upamćen i po specifičnom datumu drugi februar 2020. godine datum je koji se identično čita slijeva nadesno i obratno – 02. 02. 2020. a i po sigurnoj i tečnoj igri mladih „medvjedice“ koje su odigrale odličan turnir . Vratili smo se bogatiji i za dvije individualne nagrade koje su otišle u ruke KOKOTOVIĆ ANASTASIJE ( najbolji igrač ) ,i DUBLJEVIĆ MAŠE ( najbolji golman turnira ) .

Turnir su osvojile : Bajović Danijela ,Dubljević Maša,Živković Vanja ,Kokotović Anastasija i Andjela , Malović Andrijana,Gagović Milena ,Marjanović Marija,Mićković Sanja , Bojanić Emilija,Bojanić Anja,Bojanić Tijana, Vukićević Jelena ,Stanjević Helena i Andjelina , Knežević Katarina,Nikčević Ksenija,Orbović Andjelina, Savić Ivana i Vasilisa ,Jaredić Aleksandra ,Roćenović Milica .

Rezultati turnira :

Iskra : Zrinjski 10:5
Lokomotiva : Hercegovina 16:19
Zrinjski : Kiseljak 15:13
Hercegovina : Trebjesa 7:19
Kiseljak : Iskra 13:18
Trebjesa : Lokomotiva 27:5

Utakmica za 5.mjesto
Kiseljak : Lokomotiva 19:11

Utakmica za 3.mjesto
Zrinjski : Hercegovina 14:11

Finale :
Iskra : Trebjesa 4:20

Veliku zahvalnost OŽRK Iskra Stolac na sjajnom organizovnom turniru na čelu sa Denijel Vojinović i svim ekipama na fer i korektnoj igri i prikazanom rukometu .VELIKI POZDRAV ZA SVE PRIJATELJE KLUBA ! #IZNAD SVIH TREBJESA