REPREZENTACIJA CRNE GORE

PIONIRSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE GENERACIJA 2008/2009 USPJEŠNO ZAVRŠILA KAMP NA IVANOVIM KORITIMA

U periodu od 10-20 jula na reprezentativnom kampu Šampion na Ivanovim koritima okupila se pionirska reprezentacija Crne Gore generacija 2008/2009 . Cilj kampa bio je ka obuci i usavršavanju novih individualnih tehničko – taktičkih aktivnosti; učenju grupnih i kolektivnih taktičkih aktivnosti napada i odbrane sa situacionim i kompleksnim vježbama. Mladi igrači stekli su s obzirom na to da su treninzi na kampu drugačiji nego u klubovima, potpuno novo iskustvo, jer se u njima prožimaju učenje, igra i takmičenje.
Iz šampionske generacije RK Trebjesa kamp su prošle Anđelina Orbović,Maša Dubljević, Ivana Savić,Ksenija Petrušić ,Ksenija Nikčević,Anđela Vujović,Anđela Pejović , nosioc stručnog rada Miloš Perović kao i fizioterapeut Anđela Kontić Perović .Na širem spisku za kampa bila je Nikolina Čolaković .
U prvoj grupi kampa u generaciji djevojčica 2010/2011 kao šampionke Crne Gore kao su prošle Vasilisa Savić , Anđela Stanišić,Anđela Lalatović , Anastasija Radulović dok je na širem spisku bila i Andrea Lalatović

 

IZNAD SVIH TREBJESA