VELIKO PRIZNANJE ZA KLUB

PEROVIĆ I BOŠKOVIĆ DOBILI PRIZNANJA ZA NAJBOLJE TRENERE U CRNOJ GORI

PEROVIC I BOSKOVIC DOBILI NAGRADE ZA NAJBOLJE TRENERE U CRNOJ GORI

Još jedno veliko priznanje za RK Trebjesa .Treneri Miloš Perović i Miloš Bošković dobili su priznanje kao najbolji treneri u 2008 i 2010 godistu u konkurenciji djevojcica .
Obavezni seminar za rukometne trenere Rukometnog saveza Crne Gore počeo je u Podgorici.
Oko 50 trenera kojima je učešće na seminaru uslov za produžavanje i dobijanje licence za takmičarsku sezonu 2023/24, prisustvovalo je otvaranju, na kojem su se obratili predsjednica Udruženja Bobana Krstović i predsjednik Saveza Petar Kapisoda.
Udruženje je plakete za doprinos u afirmaciji i razvoju rukometa u Crnoj Gori dodijelilo Marku Đukanoviću i Božu Mušikiću.
Dobitnici priznanja za ostvarene rezultate su pored Perovica i Bošković dobili i Bojana Popović, Zoran Roganović, Brano Božović, Igor Marković, Tatjana Jeraminok,Vlatko Đonović, Marko Knežević, Miloš Vulićević i Vuk Kaluđerović.
Predavači na seminaru su eminentni stručnjaci – selektor Vlado Šola, trener Lovćena Pero Milošević, njegove kolege Dragan Gvozdenović i Stevo Nikočević, prof. dr Rašid Hadžić, prof. dr Dobrislav Vujović, doc. dr Jovica Petković, prof. dr Vladimir Koprivica, te međunarodne rukometne sudije Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović.