PLUS 25 NA OTVARANJU SEZONE

MEDVJEDICE ODLIČNO STARTOVALE U ŠAMPIONATU

UBJEDLJIVA POBJEDA TREBJESE

 


Trebjesa bolje otvara duel, kvalitetna saradnja bekovske linije i pivota preko tandema Dorongić – Drašković donijela je medvjedicama 3 gola prednosti u ranoj fazi.
Kokotović je tri puta pogodila iz kontre pa je vec u 6. minutu trener gošći, Beljkaš, zatražio minut odmora kako bi, kod rezultata 6:1 trgnuo ekipu iz letargije
Ni situacija sa igracem manje poput one iz 12. minuta kada je iskljucena Drašković nije uticala na ritam Perovićevih izabranica koje u toj konstalaciji snaga postižu jos 3 pogotka, a vec na polovini prvog dijela na plus 12, pobjednik je bio poznat.
Do kraja poluvremena ni rokada na golu Pljevalja nije donijela pomak, dok golmanka Trebjese Kecojević nije imala previše posla.
Na kraju prvog dijela, ubjedljivih 21:9 uz primjetnu energetsku rezervu domaćih.


U nastavku ista slika na terenu, razigrane Popović i Kokotović u oba pravca nijesu dozvoljavale skromnim gošćama protok lopte u napadu.
Na do tada rekordnih plus 20 Trebjesa preko vihorne Kokotovic iz kontre stize u 44. minutu , a Dorongic je riješila nekoliko laganih situacija u napadu.
U finišu je Perović ukazao šansu nekim djevojčicama koje su prošle sezone dominirale u pionirskoj konkurenciji,a rezultat je to svakako dozvoljavao.
Na kraju više nego ubjedljivih 25 golova viška za domace 45:20.
Nakon meča Trebjesin šef struke bio je više nego zadovoljan premijernim izdanjem.
U pobjedničkoj ekipi najefikasnija Drašković sa 10 pogodaka, kod Pljevalja Dragasević se 6 puta upisala u strijelce.