INOSTRANI ANGAŽMAN ZA VARAJIĆ

MAŠA VARAJIC POTPISALA ZA EB SA FARSKIH OSTRVA

Maša Varajic odlazi su inostranstvo .Njen novi klub je Eidis Boltfelag (EB) sa Farskih ostrva.Masa je dijete kluba ,punih 10 godina je bila član RK Trebjesa zajedno sa svojom braćom Dragojem i bratom blizancem Markom sa kojima je počela da se bavi rukometom.Ucestovala je u svim velikim uspjesima kluba , zajedno sa svojim saigračicama uvela svoj tim u društvo najboljih ,dugo godina bila jedan od najboljih igrača nase lige .Na vecini turnira sirem inostranstva redovno birana za najbolje igrace i strijelce turnira ,u svojoj generaciji bila na spisku reprezentacije Crne Gore .


U prošloj sezoni Masa je bila i kapiten ekipe sa kojom je ostvarila istorijski rezultat za klub osvajanjem trećeg mjesta u kupu Crne Gore .
Uvjek odana i vjerna maticnom klubu ,radna i disciplinovana , nasmijana je bez pogovora ispunjala sve obaveze koju je pred nju postavio stručni štab.
Pored mnogobrojnih ponuda ovog ljeta Masa je u dogovoru sa klubom i porodicom izabrala da svoju karijeru nastavi na Farskim ostrvima za klub EB gdje se u prvim utakmicama pokazala kao veliko pojačanje .
Puno sreće u nastavku karijere , daj sve od sebe kao što si uvjek radila i nek ti put bude sjajan kao što si uvjek radila !