Memorandum o saradnji

RK TREBJESA I FAKULTET ZA SPORT I FIZIČKO VASPITANJE IZ NIKŠIĆA POTPISALI MEMORANDUM O SARADNJI

Vršilac funkcije dekana Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću prof. dr Rašid Hadžić i predsjednik i trener Rukometnog kluba Trebjesa Miloš Perović, danas su na Fakultetu potpisali sporazum o saradnji ove organizacione jedinice Univerziteta Crne Gore i Rukometnog kluba Trebjesa iz Nikšića.

Saradnja će se odnositi na oblasti stručne i naučne pomoći, prije svega trenerima ovog rukometnog kluba iz Nikšića, kako bi zajedničkim snagama dali doprinos unapređenju rukometnog sporta u Nikšiću i Crnoj Gori.

Studenti različitih programa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje imaće mogućnost da učestvuju u trenažnom procesu, dijagnostici kakarkeristika i sposobnosti svih uzrasnih kategorija kluba, kao i u drugim aktivnostima po potrebi. To će omogućiti formiranje baza podataka koje će poslužiti studentima za izradu završnih radova na svim nivoima.

Rukometni klub Trebjesa će i u narednom periodu nastaviti potpisivanje ugovora i sa drugim sportskim subjektima sa teritorije Crne Gore kao i sa klubovima u inostranstvu o čemu će više riječi biti narednih dana .

IZNAD SVIH TREBJESA