KOKOTOVIĆ I DUBLJEVIĆ MVP TURNIRA

TREBJESA NAUSPJEŠNIJA NA TURNIRU „MONTENEGRO HANDBALL CUP“ – PODGORICA 2021

U organizaciji ŽRK Podgorica 2013 i Zeta minolog vikenda organizovan je treći po redu međunarodni turnir ,,Montenegro handball cup 2021” povodom Dana oslobođenja Podgorice. Rukometna manifestacija okupila je tridesetak ekipa iz Crne Gore, Srbije, BiH i Kosova.
Rukometni klub nastupio je u dvije selekcije i to 2008/2009 koja je osvojila turnir i generacija 2006/2007 koja je zauzela drugo mjesto čime je ponijela epitet najbolje ekipe na turniru.
Šampionska generacija Trebjese odigrala je fantastičan turnir i pokazala da je generacija za svaki respect. One su u najjačoj konkurenciji do sada na turniru koji je brojao 10 ekipa savladale ekipu Starsa 13 : 6 , Istoka10 : 0 , ŽRK Barbies 17: 1 , ŽRK Medicinar 12 : 8 i u velikom finalu šampiona Srbije ekipu Metalca 8 : 2 .
Uz pehar i medalje u ovom uzrastu individualnu nagradu ponijela je golmanka Maša Dubljević koja je proglašena za najboljeg golmana turnira .


U generaciji djevojčica 2006/2007 Trebjesa je zauzela drugo mjesto izgubivši finale od ekipe Budućnosti . U grupi su savladale ekipu Feniksa 16:8 i odličnu ekipu Metalca iz Kraljeva rezultatom 16 :8 ,dok smo u polufinalu savladale ekipu Podgorice 20:12 . U finalu poraz od ekipe Budućnosti 17 :11.
I u ovom uzrastu ponijelu smo individualnu nagradu koja je otišla u ruke kapitenke Anastasije Kokotović koja je prolašena za najbolju igračicu turnira .
Čestitke svim ekipama na fer i korektnoj igri ,lijepo je bilo družiti se i uživati u igri sa prijateljima iz inostranstva ,hvala na pozivu našim prijateljima iz RK Zeta i ŽRK Podgorica i vidimo se sledeće godine na turniru .

 

IZNAD SVIH TREBJESA !!!