Pionirke i mlađe pionirke RK Trebjesa dominantne u svojim uzrasnim kategorijama

DVIJE SELEKCIJE ŠAMPIONI JESENJEG DIJELA PRVENSTVA

Pionirke i mlađe pionirke RK Trebjesa dominantne u svojim uzrasnim kategorijama

Rukometni klub Trebjesa i ove godine niže odlične rezultate u mlađim kategorijama.

Posebno su dominantne mlađe pionirke 2008/2009. godište, koje u konkurenciji 12 klubova dominantno drže prvu poziciju, sa svim trijumfima i gol razlikom 115:19. U redovima ekipe mlađih pionirki nikšićkog kluba igra devet reprezentativki.

Pionirke 2006/2007. godište takođe dominiraju u svom uzrastu. Do sada su nanizali sedam pobjeda i samo jedan poraz od Budućnosti. Čak osam igračica iz pionirskog sastava nastupa za seniorski tim kluba: Živković, sestre Kokotovi, Bajović, Lučić, Bojanić, Vukićević, Gagović.

Odlična polusezona za mlađe kategorije RK Trebjesa. Dvije mlađe takmičarske selekcije se nalaze na čelu pionirskih liga. Generacija djevojčica 2006/2007 sa 14 bodova zauzimaju prvo mjesto sa sedam pobjeda i jednim porazom od ekipe Budućnosti (11-10) sa gol razlikom 125-82.

„Svi u klubu smo prezadovoljni kako se razvija omladinski pogon RK Trebjesa. Nastavljen je odličan kontinuitet da naše mlađe selekcije osvajaju šampionske titule u mlađim kategorijama i da budemo u vrhu crnogorskog rukometa. Predanim radom svih trenera u klubu u tome uspjevamo i sugurno ćemo nastaviti da idemo tim putem u razvoju kvalitetnih igrača kako za klub tako i za reprezentativne selekcije. Nadamo se da će se i sama infrastuktura za razvoj rukometa u našem gradu popraviti kako bi stepenicu podigli na još veći nivo, jer ovaj grad to zaslužuje kao jedan veliki rasadnik talenata“, poručili su iz RK Trebjesa.