TREBJESA NAJBOLJA NA NOVOGODIŠNJEM TURNIRU

ZLATNE MEDVJEDICE SA TURNIRA U KISELJAKU . ANDJELA GEZOVIĆ MVP TURNIRA

Večeras smo odigrali svoje posljednje utakmice u kalendarskoj 2019.godini i zaokružili na fenomenalan način osvajanjem Medjunarodnog Novogodišnjeg turnira u Kiseljaku u konkurenciji pionirki  . Pored ekipa iz BIH (ZRK Sloga GVU ,ŠR Sedmerac,ŽRK Iskra te domaćina Kiseljaka ) učestovala je ekipa RA Jerkovac iz Metkovića(Hrvatska )

Naš klub u grupi odigrao je dvije utakmice, prva protiv ŠR Sedmerac iz GVU i pobjeda rezultatom 23:9 , druga protiv domaćina ekipe Kiseljaka i uvjerljiva pobjeda rezultatom 15:9. Kao prvoplasirani u grupi igrali smo veliko finale sa našim prijateljima iz ekipe ZRK Sloga GVU (koja je vicešampion BIH u tom uzrastu ) i slavili rezultatom 12 : 8

Ukupan poredak na turniru:

1.RK TREBJESA
2.ŽRK SLOGA
3.RA JERKOVAC
4.HŽRK KISELJAK
5.ŽRK ISKRA
6.ŠR SEDMERAC

Sa turnira smo se vratili i sa najboljom igračicom turnira koja je otišla u ruke Anđele Gezović (Trebjesa) dok su najbolji strijelac Lea Bošnjak (HŽRK Kiseljak), dok je najbolji golman Pidro Amna (ŽRK Sloga ).

                                                            Gezović Andjela MVP turnira 

Turnir su osvojile : Aleksandra Kecojević ,Vanja Živković,Maša Dubljević , Aleksandra i Anastasija Kokotović , Marija i Jelena Marjanović ,Sara Burić,Maša Popović,Bojana Dorongić ,Anja Drašković,Andjela Gezović ,Andjela Kadić ,Danijela Bajović,Sanja Mićković ,Andrijana Malović , Emilija i Anja Bojanić ,Jelena Vukićević, Jovana Gvozdenović ,Ana Perunović ,Helena i Andjelina Stanjević

Veliku zahvalnost dugujemo organizatoru turnira HŽRK Kiseljak na čelu sa Nikolina Komšić na odlično organizovanom turniru . Veliki pozdrav za sve prijatelje kluba .IZNAD SVIH TREBJESA !!!