Single Blog Title

This is a single blog caption

PORAZ U GRADSKOM DERBIJU

GRADSKI DERBI PRED OKO 500 GLEDALACA U SRC NIKSIĆ ZAVRSEN POBJEDOM LEVALEE .

Dvorana SRC Niksic
Gledalaca 500
Sudije Kaludjerović/Vujačić
Delegat Živković Djordjije
Iskljucenja RK Levalea 12 minuta
RK Trebjesa 22 minuta

Sedmerci RK Levalea 4/4
RK Trebjesa 4/7

U utakmici VII kola I zenske lige snage su odmjerile ekipe Levalea i Trebjese pred oko 500 gledalaca u SRC Nikšić u kom su ljubitelji rukometa uzivali u jako zanimljivom i kvalitetnom meču . Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol ,u 15 minutu pravimo mini seriju i odlazimo na plus 2 ,a do kraja poluvremena ne koristimo penale i zicere sto ekipa Levalee koristi i na odmor odlazi sa + 2 ( 12 : 10) .Drugo poluvrijeme otvaramo dobro ,poravnavamo rezultat ali u 40 minutu ostajemo bez desnog beka Bosnjak (zbog 3 iskljucenja ) a i tim momentima i bez 2 igraca manje ,sto ekipa Levalea koristi da se odlijepi na plus 2 . Ipak do 50 minuta uspjevamo da poravnamo rezultat , ali ne i da utakmicu preokrenemo u nasu korist ponajvise nasim greskama i 3 promasena sedmerca u kljucnim momentima meca .

RK Levalea -RK Trebjesa 26 : 20 (12 : 10 )

RK Levalea : Mandić.Ćorović 7,Drasković 1,Ćorović 3,Kovačević,Bulatović 1,Tomić 4,Kuzman 3,Radulović,Djurović 3,Vuković 3,Delibašić 1,Djukić ,Djilas

RK Trebjesa : Kecojević ,Popović,Čvorović,Miljanić 4 ,Peković 6,Drašković , Blečić 3,Dorongić,Raičević ,Pandurević 12 odbrana,Bošnjak 3,Varajić 3, Burić 1,Gezović,Gardašević ,Vujović .

Nakon 7 kola I zenske lige ekipa Trebjese nalazi se na 5 mjestu , a u narednom 8 kolu ugostiće ekipu Devetke u SRC Nikšić.Veliki pozdrav za sve prijatelje kluba .Iznad svih TREBJESA !!!