Single Blog Title

This is a single blog caption

PREDSTAVLJAMO : Božidar Anđelić, trener golmana u RK Trebjesa NOA.

Božidar je rođen u Pljevljima 1996. godine, gdje se sa 11 godina počinje baviti rukometom i time svakako pokazuje veliko interesovanje, ambicije i naravno gaji ljubav prema rukometu i sportu uopšte.

Svoju rukometnu karijeru počinje u RK Rudar iz Pljevalja, a razvija je, nastupajući vremenom, za sve uzrasne kategorije ovoga kluba. Svakako, njegov rad, trud i ambicije su primijećeni, pa je nastupio za reprezentaciju Crne Gore, gdje se odlično predstavio osvojivši odličje sa ekipom naše države na Mediteranskim igrama u Bugarskoj.

 

 

Takodje, veliki je broj odličja osvojenih igrajući za svoju osnovnu i srednju školu, rukomet i odbojku, od kojih je potrebno izdvojiti osvojena i državna prvenstva.  Danas je Božidar na specijalističkim studijama Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšicu, upravo i gdje je 2018. godine uspješno završio osnovne studije. Tokom studiranja opet pokazuje svoj kompetitivni duh i želju za napredovanjem, jer je na Studentskim atletskim prvenstavima osvajač dvije bronzane medalje, a sa rukometnom ekipom svoga fakulteta, kao golman, osvaja i najsjajnija odličja.

 

Na veliko zadovoljstvo našega kluba, uprave i posebno članova tj. igrača, godine 2017. Božidar se priključuje stručnom štabu RK Trebjesa NOA, i time želi svoje ambicije i ljubav prema rukometu razvijati i sa trenerske pozicije, na kojoj se trenutno nalazi. Za relativno kratko vrijeme, evidentan je veliki doprinos kroz rad sa svim golmanima naše ekipe, jer njihov učinak je iz sezone u sezonu drastično sve bolji, a što je još važnije istaći – Božidar je odgovoran, dosledan i neumoran u želji da ih edukuje i ohrabri na dalji rad i učenje, što nam svakako daje za pravo da u sezonama pred nama očekujemo fantastične rezultate golmanske postave našega kluba – za sada, Božidarove štićenice su imale poziv za reprezentativna okupljanja i nastupe u 2 kategorije – kadetsku i pionirsku, pa kako vrijeme odmiče, poznajući naše golmanke i doslednost koju pokazuje Božidar, realno je očekivati i nadati se sve većim uspjesima.

 

 

Kao klub, veoma smo ponosni, i svakako zadovoljni, sto je čovjek kakav je Božidar, pored g-de Rudovića i Perovića, član stručnog štaba, i svakako dio naše sportske porodice, od koje očekujemo kontinuirani napredak i velika dostignuća u svakom smislu.

 

Iznad svih TREBJESA !!!