Single Blog Title

This is a single blog caption

ODLIČAN NASTUP RUKOMETAŠICA TREBJESE NA TURNIRU U SKOPLJU

Na poziv prijatelja iz Sportske Akademije iz Skoplja učestovali smo na medjunarodnom turniru „Ruka na prijateljstvo“  koji se od 20-22 decembra 2018 održao u Skoplju .Na turniru osim naše ekipe učestovala je Reprezentacija  Centralne Srbije ,Reprezentacija grada Beograda kao i domaćin Reprezentacija Makedonije okupljenih u DSU Akademija Skoplje .

U petak smo turnir otvorili sa DSU Akademijom iz Skoplja gdje smo u neizvjesnoj utakmici izgubili rezultatom  32:30. U 17:45 sastale su se reprezentacije iz Srbije, Centar i Beograd gde su mlade rukometašice reprezentacije Beograda pokazale veću želju i to pretvorile u pobedu rezultatom 20:16.

Drugog dana turnira  odmjerili smo snage sa Reprezentacojom grada  Beograda  gde pobeđuje rezultatom 25:24 u vrlo neizvesnoj završnici. U 9:30 na teren izlaze domaća ekipa DSU Akademije i reprezentacije Centralne Srbije koja je ubedljivo savladala DSU Akademiju rezultatom 27:15. Napravljena je pauza sve do 17:00 kada smo se sastali sa reprezentacijom   Centralne Srbije  gde je nam je u poslednjim sekundama izmaklo prvo mjesto i osvajanje turnira tako da je krajnji rezultat glasio   25:25 . U 18:30 Reprezentacija Beograda je odigrala vrlo težak meč protiv domaćina i slavila rezultatom 25:21 .

Konačan poredak :

I mjesto  Reprezentacija Srbije (Beograd )

II mjesto Reprezentacija Centralne Srbije

III mjesto RK TREBJESA NOA 

IV mjesto Reprezentacija Makedonije (DSU Akademija Skoplje ) 

 

Ekspediciju Trebjese na turniru su predstavljali : Sara Blečić,Irina Lalatović,Marijana i Andjela Gezović,Kristina Peković,Burić Sara ,Milena Radović,Staša Raičević,Maša Varajić,Bošnjak lejla, Gardašević Milena.Drašković Anja,Kecojević Aleksandra, Čvorović Jovana ,Nikolić Bojana kao i treneri Miloš Perović,Rudović Zoran i članovi uprave kluba Vesko Perović i Mato Glušica .

Veliku zahvalnost dugujemo našim domaćinima direktoru Akademije  Vanču Dimovskom,Leli Velkovoj ,Ljupčetu Stankovskom kao i svim ljudima uključenim u organizaciji turnira.Takodje zelimo istaći i zahvaliti se našim prijateljima iz ZRK Vardar  Indiri Kastratović,Mariji Papuzdijevoj na dočeku koji su priredili kao i prijateljima iz ZRK Metalurg na čelu sa direktorom kluba Filipom Hristovim .

Posebna zahvlanost dugujemo nasim prijateljima kluba koji su omogućili da odemo na ovaj turnir Opstini Niksic,Garden Lux-u  i Draganu Zeceviću .

VELIKI POZDRAV ZA SVE PRIJATELJE KLUBA !!! IZNAD SVIH TREBJESA