Single Blog Title

This is a single blog caption

TANJA AŠANIN U ŽRK BUDUĆNOST

Poštovani Prijatelji,

poslije poziva za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, i mnoštva ponuda sa svih strana za najboljeg desnog beka lige i ujedno najboljeg strijelca  u naš Klub je stigao u od ZRK Budućnost za prelazak Tanje Ašanin u taj crnogorski najtrofejniji rukometni klub.

Tanja je, zajedno sa ostalim Medvjedicama stasavala u protekle 3 godine, i dio je naše odlične prve seniorske ekipe, i njen neizostavni član, gdje u narednoj sezoni, naš klub očekuje od njih velike rezultate, kao krunu četvorogodisnjeg ciklusa u razvoju i nastanku seniorske klase, mladih i izuzetno perspektivnih igračica Trebjese. 

Sa druge strane, ovakav poziv, Uprava Kluba i nasi članovi dozivjeli su na jedini moguči nacin – RK Trebjesa je izgradila i gradi odličan sistem razvoja ekipe i igrača, koji odgovara modernim zahtjevima rukometne igre, što znači da su naše Medvjedice u velikoj mjeri spremne da odgovore izazovima i u najtrofejnijim klubovima. 

Iz toga razloga Uprava našega kluba je sa zadovoljstvom, ali svakako i dozom sjete, dala svoj pristanak za Tanjin prelazak u Buducnost.

Nedostajace nam Tanja na treningu, druzenju, I u igri, ali čvrsto vjerujemo da nam neće nedostajati njeni uspjesi, jos veći napredak u uslovima i kroz mogućnosti koje nudi Budućnost, tim koji igra Ligu sampiona i jedan je od najboljih na svijetu. Navijamo i želimo, a poznajući Tanju i ljude sa kojima će raditi, znamo da ce ubrzo postati jedna od važnih igračica te ekipe. 

Tanja – kako kazemo za svu našu djecu, bez obzira na njihove godine: jednom Medvjedica, uvijek Medvjedica – vrata našega kluba uvijek su otvorena tebi i svima vama koje ste bile, jeste, ili ce biti dio nase vrijedne i velike porodice. Zelimo ti zdravlje i najveca dostignuca u novoj ekipi, a mi smo tu da svako ispratimo navijajuci i vjerujuci u tebe.

Klub ocekuje i zna da ce narednih sezona, jos Medvjedica krenuti reprezentativnim stopama, ka profesionalnom ženskom rukometu najvećeg kvaliteta, spremne i bogate znanjem, snagom i umijećem.

Iznad svih Trebjesa NOA !