Single Blog Title

This is a single blog caption

ANEGDOTA iz sportskog zivota Trebjese

Postovani Prijatelji Kluba,

Zelimo podijeliti sa Vama jedno iskustvo, koje nije bitno u klasičnom sportskom smislu, ali je veoma bitno u ljudskom i vaspitnom, sto svakako ima prvi prioritet u našem Klubu, i naravno ispred takmičarskog i rukometnog u svakoj situaciji.

Naime, veoma ulažemo sa naše strane, poslije porodičnog, u vaspitanje, prije svega naših najmladjih članica,koje se prvi put, na neki način, kroz sport i druzenja ovoga tipa, susrecu sa javnim zivotom i desavanjima.

Jedna od naših najmladjih clanica, je navijajuci za svoju Trebjesu – stariju seniorsku ekipu, sa svojim drugaricama,dakle bez prisustva odraslih, na tribinama SC Niksic, pronasla tudji novcanik sa odredjenom svotom novca.

Bez imalo razmisljanja, ova 11-godisnja djevojcica, se spustila do prostorija u Sportskom Centru, gdje se nalazio njen Trener, i odmah mu predala isti, sa rijecima “Treneru, ja sam pronasla ovo – molim Vas nadjite čiji je i vratite vlasniku“ .

Rijec je o Andjeli Kokotovic, jednoj od naših najmladjih članica, i ovim putim je zelimo javno pohvaliti !

Pokazala je izuzetno porodično vaspitanje, i u tim godinama već, ljudske kvalitete, koje želimo istaći, i svakako čuvati i gajiti u našem klubu, naravno, prije igrackih i svakih drugih.Ponosni smo na nju, ali i svaku drugu Medvjedicu, jer one to svakodnevno pokazuju svojim postupcima i ponašanjem na terenu i van njega.

Sa druge strane, veoma simpatično i svakako pohvalno jeste sto vjeruje u svoga “svemoćnog“ Trenera, kome poklanja svoje povjerenje i vjeruje da ima rješenje svakog problema 😊

Klub je simboličnim znakom pažnje nagradio i pohvalio Andjelu pred svojom ekipom, i nastaviće da gaji i čuva ljudske kvalitete,kakve nesumnjivo posjeduje Andjela, ali i svaka od njenih drugarica iz Kluba.

Iznad svih Trebjesa NOA!