Single Blog Title

This is a single blog caption

Ziceri i sedmerci koštali „medvjedice“ povoljnog rezultata

Danasnja utakmica gradskih zenskih rukometnih ekipa, Trebjese I Levalea-e, protekla je u zanimljivom sportskom nadmetanju, uz prisustvo veceg broja gledalaca. Komsijska ekipa je bolje otvorila utakmicu, i povela sa nekoliko golova prednosti, nakon cega, oko 10 minuta, dolazi do zbijanja u redovima Medvjedica, Ii mnogo bolje igre u odbrani, ali I napadu. Igrajuci gol za gol, na odmor se odlazi rezultatom 14:9. U nastavku, prikazana je takodje veoma borbena igra, a u nasim redovima istakla se Asanin sa postignutih 9 pogodaka. Apsolutnu prevagu napravili su 5 neiskoriscenih sedmeraca, i nekoliko zicera, na strani Trebjese, pa je rezultat na kraju glasio 26:18 u korist protivnicke ekipe.

RK TREBJESA NOA :  Pandurević 10 odbrana, Mijanović ,Bojović 3,Nikolić,Peković 1,Milović ,Koprivica ,Blečić 1,Raičević 3 odbrane ,Radović ,Ašanin 9,Varajić 3,Adžić ,Lalić,Lalatović 1

Čestitamo Levalea-i na pobjedi, a nasim Medvjedicama na veoma borbenoj i u vecini meca, lijepoj i prepoznatljivoj igri i zalaganju, i svakako zelimo vise sportske srece na sledecem mecu, vec u subotu 5.05. u SC Niksic, 18:00h, protiv prve ekipe Buducnosti. Pozivamo sve nase navijace, i ljubitelje rukometnog sporta, da podrze nase Medvjedice u svom odrastanju, sportskom I ljudskom, jer ovo je prva prilika da ce igrati sa nekim od svojih idola.