Single Blog Title

This is a single blog caption

FARMASI NOVI SPONZOR RK TREBJESA NOA

KOMPANIJA  FARMASI  novi je sponzor RK TREBJESA NOA   sa ciljem da sportski i poslovni uspjesi obilježe saradnju sa ovom renomiranom kozemtičkom kompanijom .

 

Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo, čime je RK TREBJESA NOA  osnažen podrškom FARMASI kompanije , koja predstavlja jednu od vodećih kompanija  po broju klijenata.RK TREBJESA NOA tako je dobio veliko pojačanje, ovoga puta ne na parketu, već pored njega u vidu saradnje sa jednom od najuglednijih kozmetickih kuca na ovim prostorima –kompanijom Farmasi

Prethodne dvije  sezone u istoriji RK TREBJESA NOA  su među najuspešnijima u kratkoj  istoriji kluba, čime je nastavljen trend sve boljih rezultata i konstantnog napredovanja iz godine u godinu. U prethodnoj sezoni „medvjedice „ su superiorno ušle u prvu ligu , a treba dodati i istorijsko učešće u Prvoj zenskoj rukometnoj ligi gdje smo u prvoj sezoni uspjeli ući u play off za prvaka države ,dok su se sa brojnih turnira vraćale sa najsjajnim odličijama . Veliki uspjeh zaokružile su i mlađe selekcije RK TREBJESA NOA , gde su pionirke i kadetkinje kluba osvajale brojne turnire u regionu i pozivane za reprezentaciju naše zemlje , čime su poslali jasnu poruku da Trebjesa ne treba da brine za svoju budućnost, ali i da je klub u ovom trenutku jedan od  lidera, ne samo na ovim prostorima, i ne samo na terenu i po osvojenim trofejima, već i po organizaciji i viziji u kom smjeru treba da ide  klub.

Zato je saradnja sa kompanijom FARMASI koja ima identične ideje, rast i vizije, prirodan spoj koji je rezultirao ovom saradnjom. Farmasi koja je prepoznata kao pouzdan partner velikom broju građana i privrednika. Pored toga, FARMASI  je i društveno odgovorna institucija koja vodi računa o unapređenju zajednice.  Upravo zbog toga kompanija Farmasi  je odlučila, da nakon niza predstava i društveno-odgovornih projekata, sada podrži i jedan  sportski klub, kakav je RK TREBJESA NOA , jer najbolji uvjek idu sa najboljima.