ISTORIJA JE ISPISANA

SEZONA ZA PAMĆENJE SEZONA MNOGIH REKORDA

OSVOJENA SENIORSKA LIGA BEZ PORAZA
NAUBJEDLJIVIJA POBJEDA U KUPU CRNE GORE (58:7)
OSVOJENA PIONIRSKA LIGA 2008/2009 BEZ PORAZA
VICEŠAMPIONSKA TUTULA ZA PIONIRKE 2010/2011 ( JEDAN PORAZ ,JEDAN REMI )
2012 /2013 OSVOJENI SVI DOMAĆI I MEDJUNARODNI TURNIRI
2014/2015 OSVOJENI SVI DOMAĆI I MEĐUNARODNI TURNIRI
ORGANIZOVANA MINI LIGA TREBJESE ZA DJECU IZ NK I PLUŽINA
7 ČLANICA NAŠEG KLUBA OSVOJILO NA MEDITENASKIM IGRAMA KAO I 2 ČLANA STRUČNOG ŠTABA
VELIKI BROJ NAŠIH ČLANOVA POZVANO ZA REPREZENTACIJU CRNE GORE OD JUNIORSKE DO PIONIRKSKE REPREZENTACIJE CG
USPJEŠAN ORGANIZATOR TRI MEDJUNARODNA TURNIRA
NAŠ TRENER DOBIO JE TROSTRUKO PRIZNJANJE ZA POSTIGNUTE REZULTATE OD TRENERSKE ORGANIZACIJE RSCG
IGRAČICA I TRENER NAŠEG KLUBA DOBILI SU NAGRADU ZA NAJBOLJEG TRENERA NIKŠIĆA I NAJBOLJU RUKOMETAŠICU NIKŠIĆA
Postovani Prijatelji,
Posebno je zadovoljstvo, pred kraj ove sezone , sumirati rezultate naseg RK Trebjesa Bemax – nakon skoro 11 godina rada, smatramo da smo, prije svega rezultatima, ali i drugim prigodnim načinima, obiljezili ovu najuspješniju sezonu i čvrsto nastavili sa novom erom razvoja naseg kluba.
RK Trebjesa Bemax je, od prvog dana rada, klub prepoznat po posvećenom radu sa mladim generacijama, i posledicčno, iz godine u godinu postajemo sve vecća i snaznija baza nekih novih Lavica – potpuno smo sigurni u to, i sa tom mislju pocinje svaki nas radni dan u sali, svaki trening – svaki korak koji napravimo na dobro i u korist djece koja sticu rukometna, ali i druga znanja u nasem klubu.
Rezultati koji potvrdjuju gore navedene zelje, ali i projekcije, ove godine nijesu izostali, naprotiv – prije svega, ne zeleći ponavljati ranije objave, moramo pomenuti uspjehe nasih Medvjedica tokom cijele godine, na raznim medjunarodnim turnirima i kampovima, gdje su sticali internacionalna odličja i usvajale nova znanja i iskustva, upoznajuci razne rukometne skole i trenere, sticuci tako nemjerljivo iskustvo za svoj napredak, ali time i napredak kluba, grada i drzave.
Senorska ekipa našeg kluba sastavljena od juniorki ,kadetkinja i pionirki je sezonu završila bez poraza , sa ubjedljivom gol razlikom +250 i ekspresno se vratila u elitno društvo .
Naša kadetska selekcija je na superioran način završila takmičenje sa svim pobjedama i ubjedljivom gol razlikom slavivši na svim domaćim i medjunarodnim turnirima odbranivši 4 uzastupnu titulu prvaka CG
Naša pionirska selekcija se okitila titulom vicepvaka Crne Gore ((poraz i remi u cijeloj sezoni ) uz najbolju gol razliku od svih ekipa
Naše takmičarske selekcije 2012/2013 i 2014/2015 su osvojile sve domaće i medjunarodne turnire a redovno su naše članice birane za najbolje pojedince na tim turnirima
Zelimo samo pohvaliti, jednako, svaku nasu Medvjedicu, a posebno najmladje članice, 2014.god. i mladje, koje u okviru svoje mini-lige u okviru kluba (zbog velikog broja članica) sticu svoja prva rukometna znanja i bruse sampionski karakter vec u tim godinama. Ovdje zelimo pomenuti i nasu saradnju sa Opstinom Pluzine, nas novi projekat podrzan od strane organa uprave pomenute opstine, u cilju promocije rukometa djevojcicama Pluzina, na cemu im se srdačno zahvaljujemo.
U okviru ovoga izvještaja pomenuti ogroman uspjeh naše crnogorske kadetske reprezentacije na Mediteranskim igrama u Podgorici, sa osvojenom srebrnom medaljom. Ističemo uspjeh ove selekcije, jer bazu iste čine naših 7 igračica (svakako uvažavajući doprinos svih ostalih odličnih djevojčica iz ostalih CG klubova), pod vodjstom selektora Miloša Perovića, a našeg prvog trenera kluba RK Trebjesa BEMAX. Dodatno, jedna naša igračica je proglašena najboljim igračem turnira (MVP Mediteranskih igara), a druga najboljim lijevim bekom Mediteranskih igara.Ista selekcija je osvojila prestižni turnir u Kraljevu gdje je naša igračica izabrana za MVP turnira
Osvojili smo ukupno 14 domaćih i medjunarodnih turnira
Na kraju, želimo izraziti veliku i ljudsku zahvalnost za Vašu veliku pomoć naših prijatelja ,sponzora ,navijača,roditelja u realizaciji ove sezone, gdje ste učinili da naša djeca, treneri i ostali aktivisti u klubu, misle, velikim dijelom, samo o onome zbog čega i jesu ovdje – o rukometu i napretku u ovome sportu.
HVALA PUNO SVIMA ! ISTORIJA JE ISPISANA …
IZNAD SVIH TREBJESA BEMAX