MEDITERANSKE IGRE 2024

SEDAM IGRAČICA NAŠEG KLUBA OSVOJILE SREBRNU MEDALJU NA MEDITERANSKIM IGRAMA KAO I DVA ČLANA STRUČNOG ŠTABA .ČLANICA NAŠEG KLUBA IVANA SAVIC JE MVP PRVENSTVA ,DOK JE KAPITENKA REPREZENTACIJE ANĐELINA ORBOVIĆ NAJBOLJI STRIJELAC I LIJEVI BEK ŠAMPIONATA

Kadetska reprezentacija Crne Gore protekle sedmice uspješno je učestvovala na Mediteranskom prvenstvu za igračice do 16 godina koje se održava u Podgorici.
Generaciju igračica rođenih 2008. i 2009. godine predvodili su selektor i trener našeg kluba Miloš Perović i Bobana Krstović, a stručni savjetnik je bio Dobrislav Vujović. Fizioterapeut je Anđela Kontić Perović iz RK Trebjesa Bemax
Osim Crne Gore, učesnici prvenstva su bile Hrvatska, Italija, Kosovo, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija i Turska.
U preliminarnoj rundi, sve reprezentacije su međusobno odmjerili snage, nakon čega, posljednjeg dana takmičenja, u subotu, slijedjeli su mečevi za plasman.
Naša reprezentacija do finala je došla kao drugoplasirana u ligaškom dijelu takmičenja sa šest pobjeda i dva poraza. Slavila je protiv Italije, Kosova, Slovačke, Turske, Rumunije i Slovenije, dok je poražena od Hrvatske i Španije, sa kojom se sastala i u finalu.
Za najboljeg igrača turnira MVP proglašena je naša članica Ivana Savić dok je njena klupska koleginica Anđelina Orbović proglašena za najboljeg lijevog beka i strijelca turnira .
Odlične utakmice na prvenstvu imala je i golmanka našeg kluba Maša Dubljević kojoj je za malo izmakla individualna nagrada za najboljeg golmana šampionata .Odlične utakmice na prvenstvu imale su i Anđela Vujović,Ksenija Nikčević,Anđela Pejović i Ksenija Petrušić sve članice RK Trebjesa Bemax koje su itekako zaslužne sa osvajanje srebrne medalje .
BRAVO ĐEVOJKE !