GENERALNO SPONZORSTVO

KOMPANIJA BEMAX GENERALNI SPONZOR RK TREBJESA

Poštovani Prijatelji, želimo vas sa ponosom obavijestiti da je naš klub, RK Trebjesa potpisao sponzorski ugovor sa renomiranom crnogorskom firmom BEMAX ! Firma, koja je prepoznata po izuzetnim poslovnim dostignućima, poslovnosti i preciznosti, ali i kao neko ko je ogromna podrška i oslonac jednom broju sportskih kolektiva u Crnoj Gori. Iz toga razloga, uprava BEMAX-a je, na osnovu rezultata, brojnosti članica kroz tri  takmičarske generacije i još 2 generacije podmlatka (ukupno 5 generacija RK Trebjesa), u našem klubu prepoznala veliki potencijal, koji je potrebno i žele svesrdno podržati. Stoga, Upravni odbor našeg kluba je prihvatio ovaj sponzorski ugovor, pa je od danas BEMAX generalni sponzor našeg kluba, a klub će nositi ime RK TREBJESA BEMAX.

Ugovor je potpisan danas, 25.09.2023. u prostorijama BEMAX-a, a potpisao ga je predsjednik RK g-din Miloš Perović, a u ime BEMAX-a g-din Miladin Mijajlović.
U kompaniji Bemax smo zadovoljni sa potpisivanjem jos jednog sponzorskog ugovora koji ima za cilj poboljsanje uslova rada mladjih kategorija sto je uvijek bio i primarni cilj kompanije Bemax. Na ovaj nacin su se stekli preduslovi da se napravi veca baza rukomentasica od koje ce koristi imati i u klubu i u reprezentaciji.-rijeci su tehničkog direktora Bemaxa Mila Muhadinovica

Uvjereni smo da će ova saradnja donijeti višestruke benefite i dalje poboljšanje uslova za rad, razvoj i napredak svih članica našeg kluba, što je osnovni zadatak svih nas u klubu.
Takodje, posebno želimo zahvaliti BEMAX-u na izuzetnoj predusretljivosti i razumijevanju prilikom ugovaranja saradnje i istovremeno čestitamo novi sponzorski ugovor!

Na kraju, čestitke za sve naše MEDVJEDICE sa željom da uz ovakvu podršku pokažu i postignu još više i odu još dalje na svom putu uspjeha!
IZNAD SVIH TREBJESA BEMAX!