DOKUMENTARNI FILM RK TREBJESA

RK TREBJESA PROSLAVIO DECENIJU POSTOJANJA.PRIKAZAN DOKUMENTARNI FILM „DECENIJA“ .URUČENE BROJNE NAGRADE I PRIZNJANJA

Povodom obilježavanja desete godišnjice od osnivanja Rukometnog kluba Trebjesa Uprava kluba je u sali hotela Yugoslavija na Sceni 213 premijerno prikazala dokumentarni film „Decenija “ gdje je sažet desetogodišnji rad RK Trebjesa .

U obraćanju prisustnim gostima predsjednik kluba Miloš Perović je istakao :
„Obraćam Vam se sa velikom ponosom i posebnim emocijama Trajati dugih 10 godina sa svim izazovima samo po sebi zaslužuje poštovanje ,biti amabasador svog grada I države predstavlja posebnu vrijednost
RK Trebjesa je profesija I strast I ovo veče je ostvarenje sna mnogih od nas . Svjesni smo činjenice I odgovornost da sačuvamo od zaborava generacije djevojčica I dječaka koje su stvarale naš klub I koji su utkale svoj privatni I profesionalni život u napredak I razvoj ovog kluba .
Na neki nacin, to i jeste istina, koju mozda najbolje mogu opisati na hiljade fotografija i video materijala, koji su snimljeni, bukvalno od prvoga dana – svaki trening, svaki turnir, utakmica, izlet, svih generacija je zabiljezen.

Iz tog razloga film koji večeras sa ponosom predstavljamo je svojevrsni vremeplov koji nas vodi od livade u podnožju Trebjese ,do poligona I uskih dvorana do osvajanja titula državnih prvaka i najvećih uspjeha kluba “ istakao je Perović
Perović je podsjetio na same početke rađanja kluba i koliko je djece prošlo kroz klub kao i na generacije djevojčica i dječaka koji su osvajali mnoge turnire od Vardara do Triglava i postali 5 puta državni prvaci ,dok se zahvalio svojoj porodici i najbližijim saradnicima na desetogodišnjem radu u i zalaganju .
„Kada sam prije 10 godina sa svojom najbližom porodicom I prijateljima odlučio da osnujemo klub željili smo da napravimo nešto novo i značajno u Nikšiću .Da napravimo stabilan klub koji će istinski raditi da djeci obezbjedi što bolje uslove da stvara igrače I pravi rezultate i da ima viziju da jednog dana bude prepoznat kao jak evropski klub. „

Sada je pred nama još veći zadatak da šampionske generacije zadržimo na okupu I da im omogućimo da jednog dana u našem Nikšiću i našoj Crnoj Gori imamo i evropske utakmice .Budimo u tome ujedinjeni da našoj djeci stvaramo još bolje uslove .Rukometni klub Trebjesa to zaslužuje!
Uslijedile su zahvalnice brojnim prijateljima kluba, od malih do srednjih firmi, preduzetnika, institucija, do pojedinaca, vjernih prijatelja i saradnika, a na sceni su pozdravljene i dvije šampionske generacije RK Trebjesa .

Uprava kluba je upriličila je koktel za prijatelje i sponzore kluba, koji su im pružili moralnu, tehničku i finansijsku podršku dok je u ime Rukometnog saveza Crne Gore primila plakatu za izuzetne sportske rezultate koju je uručio Miro Vujošević direktor liga u RSCG.
Utisci sa filma su fenomenalni a petominutni aplauz prisutnih gostiju u sali je dokaz da smo ispunili očekivanja !!!

IZNAD SVIH TREBJESA !