ŠAMPIONI

TREBJESA JE SAMPION CRNE GORE !!! GENERACIJA 2010/2011 RK TREBJESA ISPISALA JE JOS JEDNU ZLATNU STRANICU U ISTORIJI KLUBA !

TREBJESA JE SAMPION CRNE GORE !!! GENERACIJA 2010/2011 RK TREBJESA ISPISALA JE JOS JEDNU ZLATNU STRANICU U ISTORIJI KLUBA !

Mlađe pionirke RK Trebjesa postale su i zvanično šampionke Crne Gore u generaciji 2010/2011. One su na impresivan način završile sezonu slavivši u 16 mečeva uz remi i poraz uz gol razliku + 100 sasvim zasluženo osvojile titulu prvaka Crne Gore .
U današnjim utakmicama u velikom derbiju su remizirale sa ekipom Feniska 6:6 , dok su u drugoj savladale Jedninstvo rezultatom 11:5 .Drugo mjesto zauzela je ekipa Feniksa,dok je treca ekipa ŽRK Budućnost .

Svaka čast drage naše Medvjedice! Na uloženom radu, i pokazanoj želji. Nagrada je stigla i vi ste je zaslužile, na ponos svoga grada, svoga kluba, vaših starijih Medvjedica i svi nas ostalih ovdje! Zaista BRAVO i budite ponosne na vašu titulu najboljih u Crnoj Gori-poručuli su iz kluba .

Pionirsku ligu za 2010/2011 godište osvojile su : Vasilisa Savić,Radulović Anastasija,Gogić Teodora,Maša Adžić, Anđela Stanišić ,Andea Lalatović,Anđela Lalatović,Lana Lalatović Mijušković Tijana i Marija ,Anja Bulajić,Kokotović Aleksandra, Mićković Nina,Damjanović Anđela, Jaredić Anastasija, Ivana Raičević,Sara Jokić ,Mia Matijašević,Nikčević Anastasija i Mija Mijanović.

 

VELIKO BRAVO ZA NAŠE ŠAMPIONKE ! IZNAD SVIH TREBJESA