SPOPNOR KLUBA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

CKB BANKA NOVI SPONZOR RK TREBJESA

CKB Crnogorska Komercijalna Banka je apsolutni lider u svim bitnim segmentima poslovanja. Specifičnost bankarskih usluga, kvalitet ponude, ali i iniciranje potreba klijenata, osnovne su pretpostavke, dodatna odgovornost, kao i permanentan izazov za Banku.

Biti uvijek korak ispred, prepoznavati i razumijevati zahtjeve tržišta, uvijek nuditi visokokvalitetne proizvode, implementirajući nove tehnologije i nove servise, primjenjujući međunarodne standarde poslovanja, povezujući uvijek ljude i projekte, čineći im život boljim, misija je Crnogorske komercijalne banke još od njenog osnivanja.
Od samog osnivanja, CKB je dobro sarađivala sa svojim klijentima, a sredstva, iskustvo i energiju usmjeravala kako u ostvarivanje zajedničkih projekata, tako i otvaranje novih mogućnosti crnogorske ekonomije.
CKB je danas nesumnjivi lider, a kroz spajanje sa Podgoričkom bankom svoj prepoznatljiv model poslovanja, utemeljen na znanju i timskom radu, u budućnosti će dodatno jačati.

Sa 35 filijala širom Crne Gore i 115 bankomata, banka će omogućiti široku pokrivenost tržišta i kvalitetan i brz odgovor na zahtjeve klijenata u skladu sa standardima OTP grupacije. Ovom integracijom kompanije i država dobile su još jačeg partnera za podršku razvojnim projektima, dok će društvo u cjelini osjetiti prednosti kroz društveno odgovorno poslovanje banke i podršku matične OTP grupe kao dominantne regionalne bankarske grupacije.

„Suvišno je govoriti koliko je podrška sponzora i partnera značajna da bi se ostvarili svi ciljevi koje imamo do kraja ove, i u narednoj godini, pa vjerujem da će i druge uspješne kompanije, po ugledu na CKB, pružiti podršku našim naporima da zadržimo kontinuitet i odlične rezultate koje postižemo sa svim selekcijama kluba “ istakli su iz kluba .

Prepoznali smo kvalitet rada, kao i posvećenost pravilnom razvoju selekcija svih uzrasta, o čemu dovoljno govori broj osvojenih trofeja naših sjajnih rukometašica. Od danas krećemo zajedno u nove pobjede i mi iz CKB-a ćemo se potruditi da damo maksimalnu podršku RK Trebjesa .


IZNAD SVIH TREBJESA