ODLIČNA IGRA TREBJESE

„MEDVJEDICE “ BOLJE OD „KANARINKI “ U GRADSKOM DERBIJU

„Medvjedice “ su uspjele da slave u gradskom derbiju ovaj put kao gošće u SRC Nikšić “ – Trebjesa je slavila rezultatom 36:30 (23:13) u petom kolu nacionalog šampionata .
Mladi tim Trebjese je upisao treću pobjedu uz utakmicu manje i uz poraz protiv Budućnosti u prošlom kolu, još jednom dokazao da ima kvalitet za visok plasman u takmičenju.

Trebjesa je je vodila tokom cijelog meča a prvu osjetniju prednost imala je u 15 minutu kada je na semaforu pisalo 8:13 u korist Trebjese .Do kraja poluvemena još bolja igra Trebjese koja je preuzela kontrolu nad dešavanjima na terenu i u 27. minutu stigla do velikih jedanest golova viška (22:11).

I u nastavku meča su medvjedice bile šuterski raspoložene, kažnjavale sve greške protivničkog tima tima i došle do ubjedljive pobjede.

Anastasija Kokotović je bila najefikasnija sa 8 golova, dok su je odlično pratile Maša Popović sa 7 i Bojana Dorongić sa 6 golova . Ksenija Nikčević je postigla 5 golova. Na golu Aleksandra Kecojević je imala 10 uspješnih intervencija .
Naredni meč naš tim će odigrati 8. novembra kada u Nikšić stiže stiže Budvanska Rivijera .

RK LEVALEA – RK TREBJESA 30:36 (13:23)

RK LEVALEA : Striković, Dragnić 5,Šurbatović,Vučić 2,Vučetić 1,Lalićević,Milojković 6,Bojić, Lučić 2 ,Tomanović 5, Andrijašević 7 ,Vujučić,Drašković, Vujović,Bajović.Medenica 2
RK TREBJESA : Kecojević 10 odbrana, Kokotović 8, Vukićević 3 , Gagović ,Popović 7, Pejović 1,Savić 1,, Dubljević,Adžajlić,Dorongić 6 , Orbović,Gvozdenović ,,Bojanić 2,Gezović 3 ,Nikčević 5

IZNAD SVIH TREBJESA