PRVA LIGA

PORAZ U DRUGOM POLUVREMENU

PORAZ U DRUGOM POLUVREMENU

Za manje od 72 sata i pobjede ekipe Nikšića u polufinalu kupa Crne Gore rukometašice Trebjese i Nikšića odigrali su utakmicu 16 kola I ženske rukometne lige .

RK TREBJESA – ŽRK NIKŠIĆ 22:31( 13:13)

RK TREBJESA : Gezović 6 odbrana,Kokotović 1, Popović , Bajović,Kokotović , Dorongić 5, Živković,Radović , Kecojević 7 odbrana,Varajić 10 , Lučić 2 ,Marjanović , Bojanić,Gvozdenović ,Radović ,Vujović 3

ŽRK NIKŠIĆ : Kovačević , Bulatović 2,Vujisić 11 , Vučetić.Lakić ,Ramusović 7 , Vlahović,Cerović , Sekulić 1 , Đurđevac,Pajović ,Terzić 6 , Radonjić 1 ,Laketić 1 , Racković 2

Medvjedice su popravile utisak u odnosu na utakmicu u Kupu Crne Gore . U znatno smanjenom rosteru igračica što zbog viroze ,što zbog sitnih povreda,odlično su odigrale prvo poluvrijeme ,parirale odlično do 46 munuta a onda je uslijedio pad u igri što je ekipa Nikšića iskoristila da trijumfuje i sasvim zasluženo slavi .

U ekipi Trebjese kapitenka Varajić postigla je 10 golova ,Dorongić je postigla 5 dok su Kecojević i Gezović sakupile 13 odbrana. U ekipi Nikšića Vujisic je postigla 11 golova i progalšena je za igračicu utakmice .

IZNAD SVIH TREBJESA