PORAZ U BARU

TREBJESA PORAŽENA OD LIDERA ŠAMPIONATA EKIPE MORNARA 7

Mornar 7 – Trebjesa: 24:21 (15:9)

Bar: SD “Topolica”, gledalaca oko 100.
Sudije: Vasilije Radulović (Nikšić) i Ljubo Koraćević (Budva)
Sedmerci: Mornar 7 (2:0) – Trebjesa (5:4)
Isključenja: Mornar 7 (18. minuta) – Trebjesa (8. minuta)
Crveni karton: Anita Muratović (Mornar 7) u 53. minutu.

Mornar 7: Matas (13 odbrana), Bojović (1 odbrana), Hot 2, Junković, Piperović, Đokić, Ćetković, Muratović 4, Mehmedović 6, Nikolić 1, Pepić 1, Rakočević, Mandić 3, Miljanić 1, Mujić 6.

Trebjesa: Živković (10 odbrana 1 sedmerac ), Gezović (2 odbrane), Anas. Kokotović 3, Vukićević 1, Popović 1, Bajović 1, Drašković, Anđ. Kokotović 4, Dorongić 4, Perunović, Radović 3, Adžjalić, Varajić 4, Marjanović, Radović, Vujović.

 

Treći krug šampionata Prve lige, rukometašice Trebjese otvorile su porazom
Baranke su u utakmici 15. kola savladale na svom terenu nikšićku Trebjesu 24:21, poluvrijeme (15:9).
Domaće su bolje počele meč kada su posle desetak minuta meča, stekle četiri gola prednosti (10:6), da bi Trebjesa od tog trenutka bolje zaigrala i u 15 minuti izjednačila na 10: 10
Ono što je svakako kuriozitet da smo i u ovom meču dosta zicera promašili što je iskusna ekipa Mornara kaznila i početkom drugom poluvremena otišla na +6
Do kraja meča priliku da zaigraju dobile su rukometašice sa klupe, pa su finišu susreta medvjedice smanjile prednost na tri gola razlike (58. minut, 22:19), ali im pulenke Gorana Simića nijesu dozvolile da se ponadaju potpunom preokretu, već su iskusno meč privele utakmicu kraju.
Na golu Baranki Adriana Matas sa 13 odbrana, proglašena je za MVP utakmice, dok su Indira Mujić i Mela Mehmedović postigle po 6, a Anita Muratović 4 pogotka.
U ekipi Trebjese Maša Varajić, Bojana Dorongić i Anđela Kokotović su upisale po 4 gola dok je golmanka Vanja Živković sakupila 10 odbrana uz jedan odbranjeni sedmerac.
Naredne nedelje ekipa Trebjese će dočekati ekipu Komova u polufinalu kupa Crne Gore , a ta utakmica se igra u četvrtak u Univerzitetskoj dvorani u Podgorici zbog renoviranja sportske dvorane u Nikšiću .

IZNAD SVIH TREBJESA