TREBJESA OSVIJILA TRI MEĐUNARODNA TURNIRA

TREBJESA OSVOJILA TRI MEDJUNARODNA TURNIRA U JEDNOM DANU

TREBJESA OSVOJILA TRI MEDJUNARODNA TURNIRA U JEDNOM DANU 

Da dobro ste pročitali. Osvojena tri medjunarodna turnira .Juče su naše takmičarske selekcije bile aktivne i na poziv sportskih prijatelja iz Trebinja i Hadžića učestovali na medjunarodnim turnirima .
Starije pionirke učestovale su na turniru povodom 8 marta koji je okupio 6 ekipa iz regiona. U utakmicama u grupi savladali su ekipe Izviđača i Lokomotive ,dok su u finalu slavile protiv ekipe Feniksa i sasvim zasluženo osvojile turnir.

Konačan poredak :
1.RK Trebjesa
2. RK Feniks
3. RK Izviđač
4. HŽRK Grude
5. RK Lokomotiva Mostar
6.ŽRK Leotar

U istom danu ali u Hadžićima održan je I medjunarodni turnir „Hadžići kup “ koji se igrao povodom dana Opštine Hadžići .Turnir je okupio ekipe iz regiona u 2008 i 2010 godištu .
U generaciji 2008 godišta ekipa Trebjese je osvojila turnir ispred ekipe Hadžića i HŽRK Kiseljak .Trebjesa je protiv Kiseljaka slavila rezultatom 20:12 dok je protiv Hadžića slavila rezultatom 22:12 . Za najboljeg igrača i strijelca turnira proglašena je Anđelina Orbović dok je njena klupska koleginica Maša Dubljevič proglašena za najboljeg golmana turnira .
U generaciji 2010/2011 prvo mjesto osvojila je ekipa Trebjese koja je savladala ekipu HŽRK Kiseljak rezultatom 14: 1 i ekipu Hadžica rezultatom 15: 2. Za najboljeg igrača proglašena je Vasilisa Savić dok je Anđela Stanišić proglašena za najboljeg strijelca .
RK Trebjesa se ovim putem zahvlajuje roditeljima, prijateljima kluba i firmama  D.O.O Bečanović i Kokotović koji su omogućili odlazak na medjunarodne turnire , dok sa nestrpljenjem čekamo naše sportske prijatelje da uzvratimo domaćinstvo na turnirima u našoj organizaciji .

IZNAD SVIH TREBJESA