VRIJEDNA DONACIJA

DONACIJA ZA RK TREBJESA OD CRNOGORSKE DIJASPORE U ŠVAJCARSKOJ

RK TREBJESA od danas je bogatija za vrijednu opremu koja je podredstvom medjunarodne saradnje donirala Crnogorska dijaspora u Švajcarskoj .

Članovi Crnogorske Dijaspore CH donirali su RK Trebjesa Nikšić skromnu donaciju u dresovima loptama I patikama.
Uručujući opremu, sekretar Crnogorske Dijaspore Svajcarske Muhovic Isat – Nane istakao je da su ovim činom zeljeleli da pomognu klubu koji pravi zapažene rezultate .Sve sto radimo radimo od srca onoliko koliko smo u mogucnosti.Ovim putem Rukometnom klubu Trebjesa i treneru Perovicu zelim puno uspjeha u daljem radu.

Predsjednik kluba Miloš Perović je istakao da donacija naše dijaspore u Švajcarskoj pokazatelj pravog odnosa prema zemlji i sportu I da ga raduje ostvarena medjunarodna saradnja.Donacija u sportskoj opremi će značiti za sve selekcije kluba koja je će na opšte zadovoljstvo svih nositi .


Kako bismo ostvarili ciljeve predviđene ovim programom medjunarodne saradnje , ali i drugim programima saradnje, pa samim tim i posljedično uticali na unapređenje kvaliteta rada naših članova naša dijapora je zainteresovana za povezivanje rukometnih klubova iz Švajcarske I Crne Gore na čemu se posebno radujemo I na čemu ćemo u narednom period najviše raditiistakao je Perović