SVJETSKI BREND SPONZOR RK TREBJESA

NESTLÉ ADRIATIC UZ RUKOMETAŠICE TREBJESE

Rukometni klub Trebjesa u sezonu 2021/22 ulazi jači! Rezultati koji klub pravi sa svim selekcijama prepoznati su od svjetskog brenda pa će se klub dobiti srebrnog sponzora čije će se ime naći na opremi popularnih nikšićkih „medvjedica“ .

  Riječ je o švajcarskoj kompaniji Nestlé Adriatic koja na regionalnom tržištu nudi  svjetski poznate robne marke: NESCAFÉ, THOMY, MAGGI, NESQUIK, KITKAT, SMARTIES, LION, AFTER EIGHT,PURINA i NESTLÉ žitarice kao i C brend 

Nestlé je svetski lider u proizvodnji hrane i pića. Imaju  više od 2000 globalnih i lokalnih brendova i prisutni  su  u 187 zemlje širom svijeta.

“Nestlé kao društveno odgovorna kompanija je počastvovana i srećna što može participirati u obezbjeđivanju boljih standarda i uslova za rad naših mladih ljudi u Crnoj Gori. Jedan od posticaja je svakako i ova donacija za rad RK Trebjesa koja je važna za afirmaciju sporta kao jednog od temelja za zdrav život. Mi iz kompanije Nestle ćemo se i u budućnosti truditi da budemo pokretači i podrška mladim sportistima u Crnoj Gori“, riječi riječi su izvršnog  direktora kompanije Nestlé Adriatic Crna Gora – Dražena Davidovića.

“Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, NESTLÉ  postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, ženski rukomet je popularan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno djelovanje. Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji NESTLÉ i Draženu Davidoviću  koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg NESTLÉ funkcioniše u Crnoj Gori . Uvjeren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspješne saradnje”, izjavio je predsjednik RK Trebjesa , Miloš Perović