DIGITAL STUDIO D.O.O UZ RUKOMETAŠICE TREBJESE

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SA DIGITAL STUDIO D.O.O

Put do klijenata gradi se mudrim potezima

Kako maksimalno iskoristiti marketinške alate u doba interneta?

U doba kada su svi pred ekranima – bilo telefona, tableta, laptopova ili kompjuterskih monitora, jasno je da tu pažnju treba iskoristiti za promociju sopstvenog biznisa. Ipak, izrada sajta nije mala investicija, a više ni društvene mreže nisu ono što su prije bile – sada zahtjevaju pun angažman i mnogo pažnje.

„Ukoliko razmišljate o započinjanju svog biznisa ili jednostavno želite da unaprijedite svoje poslovanje, jedna od najbitnijih stavki svakako je angažovanje marketing agencije koja će brinuti o svim segmentima vaše promocije i osigurati priliv novih klijenata. To što je neko ’majstor svog zanata’ nije nikakva garancija da će uspjeti da se ostvari na tržištu i dopre do ljudi kojima su potrebni određeni proizvodi i usluge“, objašnjeno je u kompaniji Digital Studio.
Ukoliko nemate svoj sajt, odnosno web prezentaciju, jedan od dobrih načina da promovišete svoje poslovanje, ali i da imate uvijek pri ruci prikaz svog poslovanja na jednom linku, upravo je portal kao što je Moja djelatnost.


„Našu platformu dnevno posjećuje na hiljade najrazličitijih korisnika koji su u potrazi za novim poslovnim mogućnostima i sklapanje nove saradnje. Upravo prezentacija na jednom takvom portalu podiže imidž kompanije i odaje utisak da je reč o ozbiljnoj kompaniji koja umije i želi da komunicira sa svojim klijentima, ali i poslovnim saradnicima i partnerima, pošto omogućuje komunikaciju između firmi i krajnjih korisnika, ali i između samih firmi (business to business – b2b)“, ističu naši sagovornici.

Kao jedna od najvećih b2b online platformi na Balkanu i jedna od najuticajnijih crnogorskih platformi za marketinšku razmjenu, ‘Moja djelatnost’ okuplja na desetine hiljada klijenata koji se bave najrazličitijim djelatnostima – od velikih korporacija, građevinskih kompanija, javnih ustanova i fakulteta, do najraznovrsnijih malih preduzeća i preduzetničkih radnji.
„Na ovaj način pokazujete da ste spremni i otvoreni da na najlakši i najbrži način stupite u kontakt s potencijalnim partnerima ili klijentima, koje na kraju dana interesuje samo cijena usluge, potencijalni profit i poslovna dobrobit, što sada mogu lako da saznaju komunicirajući sa vama“, primjećuju osnivači sajta Moja Djelatnost, iz kompanije Digital Studio.


Kako dodaju, kroz svoje dugogodišnje iskustvo oni su zapazili da se kombinovan tip oglašavanja pokazao kao dobra prilika za razvoj poslovanja, sticanje novih saradnika i/ili klijenata, kao i za efektnu prezentaciju novootvorenih kompanija.

„Objava na portalu predstavlja jedno od najracionalnijih riješenja za firme koje nemaju svoj sajt ili trenutno nemaju sredstva za takvu investiciju. Svaki oglas predstavlja mini verziju internet stranice koja sadrži opis vašeg biznisa, reference i kontakt podatke. Naš portal sadrži i brojeve hitnih službi, a drugi neophodni podaci mogu se naći u štampanom izdanju poslovnog imenika ’Moja djelatnost’. Pokazalo se da online i offline promocija zajedno daju najbolje rezultate. Štampano izdanje ste možda već i vidjeli u nekoj ljekarskoj čekonici, na autobuskoj stanici, aerodromu ili na drugim prometnim lokacijama. Distribuira se i po domaćinstvima, jer sadrži informacije koje su neophodne svakom domu, čime se dolazi i do onog dijela populacije koji i dalje poklanja svoje povjerenje informacijama na papiru“, zaključak je kompanije Digital Studio.

DIGITAL STUDIO DOO
MITRA BAKIĆA 23
81 000 PODGORICA
PIB 03380670
Info©digital-studio.me
www.moja-djelatnost.me