PRAZNIK RUKOMETA U SARAJEVU

TREBJESA ŠAMPIONSKI U SARAJEVU

PIONIRKE RK TREBJESA OSVOJILE PRESTIZNI MEDJUNARODNI TURNIR „VISE OD IGRE – SARAJEVO 2021 . ORBOVIC MVP I NAJBOLJI STRIJELAC TURNIRA ,DUBLJEVIC NAJBOLJI GOLMAN TURNIRA 

U organizaciji udruženja SPIRITUS u Sarajevu se održao 6. BSP OIL Međunarodnom rukometnom turniru za mlade pod nazivom „VIŠE OD IGRE“. Turnir se igrao u tri generacije dječaka (2004., 2006. I 2008. Godište) i jednoj generaciji djevojčica (2008. Godište).
Turnir se realizovao u periodu od 17.09. – 19.09.2021. godine u sportskim dvoranama u Sarajevu. Na turniru su učestvovali klubovi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Prvo mjesto na turniru zauzela je ekipa RK Trebjesa ,drugo mjesto zauzela je ekipa Splita a treće mjesto ekipa Iskre iz Stoca .
Za najboljeg igrača turnira izabrana je Anđelina Orbović koja je takodje ponijela titulu za najboljeg strijelca turnira dok je najbolji golman je Maša Dubljević iz RK Trebjesa .

6 BSP OIL Međunarodnom rukometnom turnir su osvojili :
Andjelina Orbović ,Maša Dubljević ,Ivana Savić,Anđela Pejović ,Ksenija Petrušić , Tijana Bojanić , Čolaković Nikolina , Isidora Gogić ,Anđela Vujović ,Miljana Jelić ,Vasilisa Savić ,Raičević Nikoleta ,Čanović Jana , Perunović Ksenija ,Šakotić Sara , Koprivica Mirjana i Stanišić Anđela .
Treneri Miloš Bošković ,Miloš Perović i fizioterapeut Anđela Kontić

Mlade „medvjedice“ su osim rukometa uživale u obilasku Sarajeva a više o tome u foto priči koju brzo objavljujemo .
Veliku zahvlanost dugujemo našim domačinima ispred udruženja Spiritus na odlično organizovanom turniru i našim prijateljima iz House Pub-a i Vjenniko petrola koji su pomogli da odemo na ovakav prestižni turnir .

IZNAD SVIH TREBJESA