Single Blog Title

This is a single blog caption

TREBJESA NAJBOLJA NA TURNIRU “ MINI TROFEJ TREBJESE „

U organizaciji RK Trebjesa održan je drugi po redu medjunarodni rukomeni turnir „MINI TROFEJ TREBJESE“ koji se igrao u dvije uzrasne kategorije. U konkurenciji 2010 godišta učestvovalo je 6 ekipa i to Leotar iz Trebinja, Jeinstvo iz Bijelog Polja,RK Stars,RK Partizan i dvije ekipe RK Trebjesa .
U takmičenju po grupama najviše su pokazale ekipe Trebjese i Starsa koji su odigrali odlično finale a uspješnija je bila ekipa Trebjese koja je slavila rezultatom 9:8. U utakmici za treće mjesto RK Trebjesa II savladala je ekipu RK Partizan sa 11:6 .

REZULTATI :
ŽRK LEOTAR – RK STARS 2:9
RK PARTIZAN -RK TREBJESA 3:12
ŽRK LEOTAR – RK TREBJESA 2 4:11
ŽRK JEDINSTVO -RK TREBJESA1 2:13
ŽRK JEDINSTVO -RK PARTIAN 6:6
UTAKMICA ZA 5 MJESTO
ŽRK LEOTAR -RK JEDINSTVO 8:0
UTAKMICA ZA 3 MJESTO
RK TREBJESA 2- RK PARTIZAN 11: 6
FINALE
RK TREBJESA – RK STARS 9: 8
Dodjeljene su individualne nagrade .Najbolji igrač turnira je Vasilisa Savić iz RK Trebjesa ,najbolji strijelac je Anja Božović iz RK Stars ,dok je njena klupska koleginica Iva Ljiljanić najbolji odbrambeni igrač .Najviše asistencija napravila je Anastasija Djukanović iz RK Partizan.Najviše na golu pokazala je Mia Šćepanović iz ŽRK Jedinstvo dok je najmladji učesnik Elmina Bećirović iz ŽRK Jedinstvo
Organizovano je i takmičenju u jačini šuta ,a u ovoj kategoriji najači šut uputila je Vasilisa Savić iz RK Trebjesa koja je od našeg novog sponzora SIBERIAN WELNESSA dobila prigodan poklon .
U kategoriji djevojčica 2008 godišta učestovalo je 4 ekipe .Pored domaćina ekipe Trebjese turnir je okupio ekipe Leotara,Jedinstva i gradskog rivala Nikšića .
U polufinalnim duelima ekipa Trebjese savladala je Jedinstvo sa 18 : 4 ,dok je Leotar bio uspješniji od ekipe ŽRK Nikšič rezultatom 22:4.
U utakmici za treće mjesto ekipa Jedinstva savladala je ekipu Nikšića rezultatom 17 : 1, dok je Trebjesa u finalu savladala ekipu Leotara rezultatom 20:3.

Konačan plasman :
1 mjesto RK Trebjesa
2 mjesto ŽRK Leotar
3 mjesto ŽRK Nikšić

Za najboljeg igrača proglašena je Andjelina Orbović iz RK Trebjesa dok je njena klupska koleginica Maša Dubljević najbolja golmanka turnira .Najviše u odbrani pokazala je Mirela Hasanović iz ŽRK Jedinstvo dok je najbolji srijelac Mia Spasić iz ŽRK Leotar .
Organizovano je i takmičenju u jačini šuta ,a u ovoj kategoriji najači šut uputila je Amina Alić iz ŽRK Jedinstvo koja je od našeg novog sponzora SIBERIAN WELNESSA dobila prigodan poklon.

Veliku zahvlanost dugujemo svim ekipama na dolasku i uspješno završenom turniru.Posebna zahvlanost ide i našim sponzorima i prijateljima kluba Podravka Crna Gora, Siberan Welness ,Sportski centar Nikšić , Gala voda dok su svi učesnici uživali u proizvodima pekare „Kod Olje “ .
VIDIMO SE SLEDEĆE GODINE NA III MEDJUNARODNOM TURNIRU „MINI TROFEJ TREBJESE “ .
IZNAD SVIH TREBJESA