SIBERIAN WELLNESS SREBRNI SPONZOR RUKOMETAŠICA TREBJESE

SIBERIAN WELLNESS UZ RUKOMETAŠICE TREBJESE

Rukometni klub Trebjesa u sezonu 2021/22 ulazi jači! Rezultati koji klub pravi sa svim selekcijama prepoznati su od svjetskog brenda pa će se klub dobiti srebrnog sponzora čije će se ime naći na opremi popularnih nikšićkih „medvjedica“ . Sa velikim zadovoljstvom, RK Trebjesa obaveštava javnost da je novi sponzor kluba, kompanija SIBERIAN WELLNESS . Kompanija Siberian Wellness je svjetski priznata kompanija a osnovana 1996. godine u Novosibirsku. Svih ovih godina se aktivno bavi razvojem i plasira široku liniju biološki aktivnih dodataka hrani i kozmetici dok posebni akcenat daje sportskom programu . U osnovi proizvoda su dugogodišnja naučna istraživanja svojstava ljekovitih trava Bajkala i planine Altaj.


„Potpisivanje ugovora sa RK Trebjesa predstavlja pocetak jednog stvaralackog procesa. Nasi ciljevi i vizija se preklapaju u vise tacaka:
Aktivan i zdrav nacin zivota, zastita zivotne sredine, vracanje prirodi i okupljanje mladih ljudi kako bi zajedno stvorili i ucinili svijet ljepsim mjestom za zivot.
Kada djelujemo udruzeno, uspjesi su zagarantovani!-istakao je Vladan Babić ispred kompanije Siberian Wellness


“Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, SIBERIAN WELLNESS postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, ženski rukomet je popularan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno djelovanje. Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji SIBERIAN WELLNESS i , Vladanu Babiću koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg Siberian Welness funkcioniše u Crnoj Gori . Uvjeren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje”, izjavio je predsjednik RK Trebjesa , Miloš Perović


Kompanija nudi medjunarodni biznis u preko 65 zemalja svijeta kao i alate za rad na svim jezicima i obracun prihoda u valutama datih zemalja. Osim pomoći sportu i našem klubu kompanija nudi i mogućnost zaposlenja tako da će zainteresovani prijateji kluba i na taj način riješiti svoju egzistenciju i imati dodatan izvor zarade .
IZNAD SVIH TREBJESA
#siberianwellness #rktrebjesa #sponzor #srebrnisponzor #iznadsvihtrebjesa