VELIKI USPJEH MEDVJEDICA

SENIORKE RK TREBJESA TREĆE U DRŽAVI

Kolo prije kraja šampionata u Prvoj ženskoj rukometnoj ligi u derbi susretu 20 kola I ženske rukometne lige “ medvjedice“ su kao gošće savladale ekipu ORK Rudara rezultatom 36 -29 (16:13) .

Tom pobjedom „medvjedice“ su ostale nedodirljive na trećoj poziciji i time na uspješan način završili sezonu u prvoligaškom karavanu.Dobrom odbranom i raznovrsnim napadom „medvjedice“ su iz minuta u minut podizale svoj nivo igre a prvu veču prednost imale su u 24 minutu kada je na semaforu pisalo 10 : 13 u korist „medvjedica“. Tu prenost sačuvale su do poluvremena (13:16 ). U drugom poluvremnu puno bolja igra u odbrani ,a ekipa Rudara koju čine uglavnom kadetske reprezentativke Crne Gore nisu se snašle na postavljenu zonu .To su iskoristile rukometašice Trebjesa da uz Pandurević na golu i raspoložene Burić i Miljanić uvećaju prednost kada je u 42 minutu na semaforu pisalo 19:25 u korist Trebjesa .Posle time out-a domačina ništa se bitnije nije promjenilo jer su „medvjedice“ zigrale još bolje u odbrani a u 58 minutu imale i rekordnih 9 golova prednosti. Do kraja utakmice ekipa Rudara je uspjela da ublaži poraz za na kraju konačnih 29-36 u korist rukometašica Trebjese .

Odličnu rolu na golu imala je Pandurević sa 9 odbrana, dok su napadački raspoložene bile Burić sa 10 .Miljanić i Gardašević su postigle po 6 ,dok su Dorongić,Bošnjak,Varajić i Drašković postigle po 3 gola .

ORK RUDAR- RK TREBJESA 29 :36 (13:16)

Rudar: Bazović (6 odbrana), Jovanović 1, Petrović, Vujadinović 1, Marković, Milošević 2, Peruničić, Rešetar 2 (1), Arsenijević 1, Pavićević 7 (4), Radmanović 3, Mitrović 3, Kolić 3, Kalezić 1, Lutovac 2, Brković 3.

Trebjesa: Gezović (odbrana), Popović, Čvorović, Miljanić 6 (3), Drašković 2, Dorongić 3, Perunović, Radović 2, Pandurović (9 odbrana), Bošnjak 3, Varajić 3, Burić 10 (1), Lalić, Gardašević 6, Kecojević (odbrana), Vujović 1