POLOVIČAN UČINAK PIONIRKI 2006

POBJEDA PIONIRKI 2006 GODIŠTE U GRADSKOM DERBIJU ,PORAZ OD LIDERA ŠAMPIONATA U SAMOM FINUŠU MEČA

Pionirke RK Trebjesa u juče odigranim mečevima zabilježili su polovičan učinak. U prvom meču u derbiju poražene su od ekipe ŽRK Berane rezultatom 17:14 u samom finušu meča dok su u drugoj utakmici u gradskom derbiju savladali ekipu ŽRK Nikšić rezultatom 17:13.


RK TREBJESA – ŽRK BERANE 14:17 (6:8)

RK TREBJESA : Živković 8 odbrana,Kokotović 6,Bojanić,Marjanović,Mićković,Pejović,Bajović 2,Gagović1,Delija,Knežević,Orbović,Savić,Nikčević,Bojanić3,Vukićević,Kokotović 2
ŽRK BERANE : Ramusović 5,Ivanović,Radojević,Bašić 1,Ivanović 3,Guberinić 6,Vujović,Gruda,Cukić,Ralević,Veljić,Dulović

Protiv ekipe Berana istakla je Anastasija Kokotović sa 6 golova ,Emilija Bojanić postigla je 3, po dva gola postigle su Danijela Bajović i Andjela Kokotović dok je jedan gol postigla Milena Gagović. Kod ekipe Berana istakle su se Andjela Guberinić sa 6 i Nina Ramusović sa 5 golova .

RK TREBJESA -ŽRK NIKŠIĆ 17 :13 (10:7)

U drugom meču ujedno i u gradskom derbiju „medvjedice“ su sigurnom igrom u oba pravca potpuno zasluženo savladale gradskom rivala sa 17 : 13 i osamostale se na 4 mjestu uz dvije utakmice manje od vodećih ekipa .U pobjedničkoj ekipi Anastasija Kokotović je postigla 8 golova ,Andjela Kokotović i Emilija Bojanić su postigle po 3 dok su po jedan gol postigle Sanja Mićković,Jelena Vukićević i Danijela Bajović .U ekipi Nikšića Lučić je postigla 6 dok se Žižić 3 puta upisala u listu strijelaca .

RK TREBJESA : Živković 8 odbrana,Kokotović 8,Bojanić,Marjanović,Mićković 1,Pejović,Bajović 1,Gagović,Delija,Knežević,Orbović,Savić,Bajović Nikčević,Bojanić 3,Vukićević 1,Kokotović 3
ŽRK Nikšić : Lučić 6,Jakovljević ,Vojinović 2,Božović 1,Žižić 3,Cerović 1,Djurdjevac ,Drašković,Mrvljević

IZNAD SVIH TREBJESA