Odlična igra medvjedica

GRADSKI DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA

Odličan meč odigrale su rukometašice Trebjese i Levalea-e u zaostalom meču 10 kola I ženske rukometne lige . Bio je to to pravi „gradski derbi “ u utakmici gdje su se ekipe smenjivale u vodjstvu ,gdje su „medvjedice“ punih 45 minuta utakmice diktirale tempo , a u poslednjim sekundama utakmice ostale bez boda koju su na ovom meču apsolutno zaslužile .

RK LEVALEA 2010-RK TREBJESA 23: 22 (12:13)

RK LEVALEA : Mandić, Tomanović ,Ćorović S 5, Bulatović 2, Tomić 3,Kuzman 3,Medenica,Vujović,Djikanović ,Marković,Vuković 1,Delibašić,Djukić,Šutović 6

RK TREBJESA : Gezović 8 odbrana,Pandurević 1 sedmerac,Raičević ,Popović 2,Čvorović ,Miljanić 7 ,Drašković 2 ,Dorongić 2,Radović 1,Bošnjak ,Varajić 1,Burić 3,Lalić ,Gezović 3, Gardašević 1,Vujović

„Medvjedice“ su odlično počele meč i već u 3 munutu vodili sa 3: 0. Sredinom prvog poluvremena opet pravimo osjetniju razliku 10:7 golom Miljanić u 22 minutu.Do kraja poluvremena par isključenja su nas poremetili u ritmu igre što je ekipa Levalea iskoristila da se vrati u meč i do poluvremena smanji rezultat ( 13 : 12 ) .Drugo poluvrijeme otvaramo dobro, pravimo opet dva gola prednosti i tu prednost odražavamo sve do 42 minuta kada kanarinke uspjevaju da se vrate u meč i u 45 minutu poravnaju rezultat.Isključenje Bošnjak i Lalić ekipa Levalea koristi da prvi put povede na meču ,a golom Varajić u 50 minutu ušlo se sa nerješenim rezultatom 18: 18 .Do kraja utakmice vidjena je rezultatska klackalica u 59 minutu uspjevamo sa igračem manje da izjednačimo rezultat (22:22) ,a Levalea u poslednjem napadu par sekundi prije kraja meč riješi u svoju korist za konačnih 23 : 22 .
Pored svega možemo biti ponosan na djevojke, koji su odigrale odlično u oba pravca, bez prvog organizatora igre Blečić Sare , koju su odlično zamjenile Gezović i Dorongić, dok se većina igrača uspješno vraća nakon preležane korone. Mlade igračice koju su dobile priliku su je na pravi način iskoristile I to je sigurno pravi pristup kako treba da se razvijaju u igračkom smislu. I pored poraza nalazimo se na trećem mjestu Prve lige sto je za nas odličan rezultat. Čestitke ekipi Levalea 2010 na fer i korektnoj igri .

IZNAD SVIH TREBJESA