PO TREĆI PUT ZAREDOM

TREBJESA OSVOJILA TURNIR U MOSTARU

RUKOMETAŠICE TREBJESE OSVOJILE PRESTIŽNI MEDJUNARODNI RUKOMETNI TURNIR „VOLJENOM GRADU MOSTAR 2021 “ .STAŠA RAIČEVIĆ NAJBOLJI GOLMAN TURNIRA. MAŠA VARAJIĆ NAJBOLJI IGRAČ TURNIRA

Popularne „medvjedice“ gostovale su za vikend u Mostaru gdje su na poziv prijatelja iz RK Lokomotiva učestovale na tradicionalnom Medjunarodnom turniru „Voljenom gradu MOSTAR 2021 “ gdje su u konkurenciji klubova iz BIH zauzele prvo mjesto . U polufinalu „medvjedice“ su savladale ekipu Turbine iz Jablanice rezultatom 23 : 18 , dok su u velikom finalu savladale ekipu Leotara iz Trebinja rezultatom 35 : 20 .Sa ovog turnira vratili smo se jači za dvije indvidualne nagrade koje su otišle u ruke Staše Raičević koja je proglašena za najboljeg golmana , dok je Maša Varajić proglašena za najboljeg igrača turnira .

Ovaj turnir je odlično poslužio da se provjeri forma „medvjedica “ pred početak obaveza u kup-u RSCG kao i nastavka šampionata koji počinje početkom marta mjeseca. Veliku zahvlanost dugujemo Omeru Omeroviću članu Organizacionog odbora turnira na fenomenalnom dočeku , kao i svim prijateljima kluba koji su omogućili da odemo na ovaj tradicionalni turnir .Turnir u Mostaru su osvojili : Gezović Marijana, Pandurević Danica ,Raičević Staša ,Kecojević Aleksandra ,Varajić Maša,Gardašević Milena,Dorongić Bojana ,Burić Sara,Radović Milena ,Kadić Andjela ,Blečić Sara ,Gezović Andjela,Popović Maša,Marjanović Jelena,Perunović Ana, Vujović Maja,Drašković Anja,Lalić Iva ,Čvorović Jovana .

 

IZNAD SVIH TREBJESA