Prvi poraz Trebjese

SENIORKE TREBJESE PORAŽENE NA OTVARANJU ŠAMPIONATA

U prvom kolu I ženske lige rukometašice Trebjese poražene su od ekipe Feniksa rezultatom 26 : 29 . Početno ispitivanje snaga i gol za gol do sredine prvog poluvremena kada ekipa Feniksa odlazi na + 2 ( 12 : 10 ) .“Medvjedice“ se serijom vraćaju i poravnavaju rezultat na 12:12 ,ali ne uspjevaju da preokrenu rezultat ponajviše zahvaljujući tehničkim greškama i zicerima koji ih je na ovom meču bilo previše.Drugo poluvrijeme bolje otvara Feniks , koji pravi osjetiniju prednost i u 37 minutu vodi sa 17: 13. Prednost gostiju se uvećala i u 40. minutu kada je prednost iznosila pet pogodaka (22:17).

Trebjesa je posljednjih 15 minuta odigrala bolje i u 55. minutu uspjela da smanji rezultat (25:27), a dva minuta kasnije i da propusti priliku da skroz prepokrene rezultat i riješi utakmicu u svoju korist.Ovako bodovi idu u Podgoricu ,za konačnih 26 : 29 .

Najefikasnija u redovima Trebjese bila je Sara Burić sa 8 i Maša Varijić sa 6 golova.U redovima Feniksa najefikasnija bila je Nikolina Kažić sa 7 i Suzana Zečević sa 6 golova.

RK Trebjesa : Gezović, 4 odbrane Pandurević,Raičević, Popović,Miljanić 4,Drašković,Blečić 4,Dorongić,Radović,Bošnjak,Varajić 6,Burić 8 ,Marjanović ,Gezović 2,Gardašević 2 ,Vujović

RK Feniks : Petrović,Borilović 1,Radović,Stojanović ,Kažić 7,Kovačević 1,Garčević 3,Babić 2,Popović ,Dragišić ,Zečević 6,Dedić,Gazivoda,Lekić 1,Dzarić 4,Ratković 4

IZNAD SVIH TREBJESA