Proslavljeni igrač posjetio trening rukometašica Trebjese

VLADIMIR OSMAJIĆ POSJETIO RUKOMETNI KLUB TREBJESA

 

Vladimir Osmajić proslavljeni crnogorski rukometaš, posjetio je trening našeg kluba, porazgovarao sa igračicama u kadetkom i pionirskom uzrastu i istakao veliko zadovoljstvo vidjenim .Vladimir koji se preko 20 godina profesionalno bavio rukometom sa impozantniim brojem klubova ( Sutjeska,Crvena Zvezda,Partizan ,Željezničar,Beč ,BM Altea.Pick Szeged,RK Koper ,Fenix Toulouse ,Budvanska Rivijera ) istao je da mu je rukomet donio mnogo uspjeha, novih klubova u kojima je igrao, ali i pravih prijatelja koje je stekao zahvaljujuci tome.

U razgovoru sa igračicama i trenerima u klubu poželio je da isto to neko od ove djece koja su u klubu ostvari i da će neko od njih znati kakav je taj osjećaj. kada se nadje na najvećoj svjetskoj smotri . Do tada treba da vole sport, da uzivaju u svakom treningu ,svakoj utakmici ,zajedničkim druženjima i da će kada to obaveze dozvole pomoći u radu i biti navijač na našim utakmicama.

Uz mnošto pitanja igračica o svojoj profesionalnoj karijeri Vladimir je istakao da mu je najdrazi klub u karijeri Cimos Koper iz Slovenije sa kojim je dogurao do četvrtfinala Lige Šampiona , kao i utakmice u Reprezentaciji Crne Gore i nezaboravni mečevi sa reprezentacijama Njemačke ,Švedske i Češke .

Uz zahvlanost Vladimiru na prenešenom iskustvu i savjetima u radu , u klubu ćemo gledati da ugostimo vrhunske sportiste i trenere i razmjenimo mišljenje i ideje za napredak kluba .

IZNAD SVIH TREBJESA !