Single Blog Title

This is a single blog caption

ODRŽAN ČETVRTI MEDJUNARODNI RUKOMETNI TURNIR „TREBJEŠKO KUP“ NIKŠIĆ 2019

ODRŽAN IV MEDJUNARODNI RUKOMETNI TURNIR „TREBJEŠKO KUP NIKŠIĆ 2019 “ . TURNIR OBILJEŽILE EKIPE TREBJESE I ZETE KOJE SU OSVOJILE TURNIR .TREBJESA U GENERACIJI PIONIRKI , A ZETA U GENERACIJI MLADJIH PIONIRKI .

U organizaciji RK Trebjesa održan je IV medjunarodni rukometni turnir „Trebješko kup“ posvećen zvaničnoj maskoti našeg kluba a koji je okupio najbolje pionirske ekipe iz regiona i iz naše zemllje. Na turniru koji je okupio 8 ekipa i preko 120 djece vidjen je zaista kvalitetan rukomet , a gledaoci su mogli da uživaju u igri raznih generacija klubova učesnika koji su prikazali svoje trenutne mogućnosti . U generaciji djevojčica 2004/2005 trijumfovala je ekipa Trebjese,druga je bila ekipa RK Zeta dok je treća bila ekipa ŽRK Lokomotiva .

Konačni poredak :

1.RK Trebjesa
2.RK Zeta
3.ŽRK Lokomotiva
4.ŽRK Maestral

Podjeljene su i individualne nagrade tako da je najbolji golman turnira za 2004/2005 godiše bila Aleksandra Kecojević (RK Trebjesa) ,najbolji strijelac je Nadja Micevska (RK Zeta) a najbolji igrač i MVP turnira Sara Burić (RK Trebjesa ). Najbolji odbramanbeni igrač kod pionirki je Maša Popovič ( RK trebjesa ) dok je najbolji asistent turnira Obradović Asja (ŽRK Lokomotiva) .Proglašena je i najbolja postava turnira tako da je Bojana Dorongić najbolje lijevo krilo (RK Trebjesa ) , najbolje desno krilo je Jelena Marjanović ( RK Trebjesa) ,najbolji pivot je Anja Drašković (RK Trebjesa) , najbolji desni bek je Ksenija Filipović (ŽRK Maestral ) ,najbolji srednji bek je Andjela Gezović (RK Trebjesa) dok je najbolji lijevi bek Sara Burić (RK Trebjesa .)

U generaciji djevojčica 2006/ 2007 najviše je pokazala ekipa Zete,druga je bila Trebjesa dok je treće mjesto zauzela ekipa RK Zeta II .Najbolji golman turnira u generaciji mladjih pionirki je Maša Dubljević (RK Trebjesa ) , najbolji strijelac je Andjela Kokotović (RK Trebjesa ) ,dok je najbolji igrač i MVP turnira Nevena Lambulić .Najbolji asistent turnira je Milena Gagović (RK Trebjesa ) .Takodje za generaciju djevojčica izabrana je najbolja postava turnira tako da je Anastasija Kokotović (najbolje lijevo krilo ) ,najbolje desno krilo je Maja Ceklić (RK Zeta ) , najbolji pivot je Iva Kukulicic (RK Zeta ) ,najolji desni bek je Mia Piperović ,a najbolji lijevi bek je Bojana Babović .Najmladji učesnik turnira  je Aleksandra Kokotović (RK Trebjesa) .

Veliku zahvalnost dugujemo svim učesnicima turnira ,našim prijateljima i sponzorima kluba bez kojih turnir ne bi bio moguć. Zahvalnost dugujemo Opštini Nikšić ,Sekretarijatu za sport , NOA ,Garden Lux ,Sportski Centar Nikšić ,Pekara Uniprom,Nall International ,Falcon ,Horoz Electric,Platforme i bine ,  a posebnu zahvalnost dugujemo Udruženju roditelja RK TREBJESA. Velika zahvalnost svima i vidimo se sledeće godine na 5 jubilarnom turniru .IZNAD SVIH TREBJESA !!!