Single Blog Title

This is a single blog caption

Pobjeda nad Prvim As-om ,poraz od Berana

Polovičan učinak za našu pionirsku selekciju.U juče odiganim utakmicama VII I VIII kola savladalu su ekipu RK Prvi AS rezultatom 17 : 4, dok su u utakmici sa ekipom Berana poraženi rezultatom 16 : 9 .

Dvorana Venom u Podgorici

gledalaca 100

SUDIJE : IVAN DROBNJAK-NEMANJA ROVČANIN
ALEKSANDAR USKOKOVIĆ-LAZAR PAVIĆEVIĆ
DELEGAT/KONTROLOR: VEŠOVIĆ MILJAN

 

RK TREBJESA NOA – RK PRVI AS   17 : 4 (9 : 1 ) 

RK TREBJESA NOA : Kecojević 10 odbrana , Kokotović ,Popović 4,Burić 7, Draskovic 1, Gvozdenović, Dorongić 3 , Purović,Radulović ,Mandić, Dubljević,Djurović,Božović, Marjanović, Gezović 3,Kokotović

U utakmici u kojoj su svi igrači dobili priliku bolje se snašla ekipa Trebjese. Jakom i sigurnom odbranom i brojnim kontrama rezultat se iz minuta u minut uvećavao za konačnih 17 :4.

RK TREBJESA NOA – RK BERANE 2003 9 :16 (4:7) 

RK TREBJESA NOA : Kecojević 9 odbrana , Kokotović ,Popović ,Burić 4 Draskovic2, Gvozdenović, Dorongić1, Purović,Radulović1,Mandić, Dubljević ,  Djurović ,Marjanović, Gezović 1,Kokotović

U utakmici sa ekipom  Berana nismo bili na svom nivou.U utakmici u kojoj smo dozivjeli 2 poraz u šampionatu mlade “ medvjedice“ su prikazale najlošiju partiju ove sezone gdje su brojne tehničke greške i ziceri uslovili da i iz ove utakmice ne izvučemo povoljan rezultat.

 

Nakon 8 kola u pionirskoj ligi Crne Gore „medvjedice“ se nalaze na diobi 3 mjesta sa skorom od 4 pobjede ,2 nerjesene utakmice i 2 poraza .IZNAD SVIH TREBJESA !!!