Single Blog Title

This is a single blog caption

Spuštena zavjesa na jesenji dio šampionata

Utakmicama 8 kola I zenske rukometne lige spuštena je zavjesa na jesenji dio šampionata . Ekipa RK Trebjesa NOA  u  direktnom  duelu  za treće mjesto  poražena je od ekipe Budućnosti rezultatom 27 : 21 .Time je ekipa Trebjese zauzela 4 mjesto u jesenjem djelu šampionata  sa skorom od 3 pobjede i 5 poraza .

Dvorana SRC Nikšić

Gledalaca 150

Sudije Bailović/ Marković

Delegat Mlatišuma

RK TREBJESA NOA -ZRK BUDUĆNOST  21 : 27 (10: 16 )

RK TREBJESA NOA : Raičević 4 odbrane , Pandurević 5 odbrana   ,Mijanović 9,Čvorović , Peković 1,Koprivica 1,Blecic 1,Savićević,Radović 1 ,Bosnjak 2,Varajić 2,Lalić,Lalatović 2,Gardasević ,Bubanja ,Nikolić 

ZRK Budućnost : Babović 15 odbrana, Marsenić, Godeč 6,Hadzaj,Bojanić 2,Mehmedović 4,Senić,Piranić 1,Todorović,Andjušić 1,Marsenić 9,Adzić,Vlahovič 1,Kadović 3 

Dobro je Budućnost otvorila meč i u 10. minutu nakon serije 3:0 povela sa 5:2. Od tog trenutka pa sve do 28. minuta igralo se gol za gol, kada je gostujući tim novom serijom 3:0 zaključio poluvrijeme u svoju korist rezultatom 16:10.

U nastavku viđena je velika borba, Trebjesa je na trenutke uspjevala mini serijama da istopi zaostatak, ali je podgorički sastav imao spreman odgovor na svaki nalet domaćina. Budućnost je uspjela da zadrži mirnoću u ključnim momentima i rutinski slavi protiv Trebjese, koja je bila oslabljena neigranjem nekoliko bitnih igračica.

Najefikasnija u domaćem timu bila je Dragana Mijanović koja je postigla 9 pogodaka.

U pobjedničkoj ekipi istakle su se Gordana Marsenić sa 9 golova, dok se Ivana Godeč upisala 6 puta.