Single Blog Title

This is a single blog caption

ODRŽANA SKUPŠTINA RK TREBJESA

Postovani Prijatelji,

U subotu 03.11. u konferencijskoj sali hotela Jugoslavija odrzana je redovna skuptina RK Trebjesa za 2018.godinu. U skladu sa aktima novoga zakona o sportu, nas klub je u potpunosti prilagodio svoj statut i zadovoljio sve ostale potrebne zahtjeve, kako bi svoje aktivnosti uskladio sa aktuelnim planovima Ministarstva sporta za sve sportske organizacije u Crnoj Gori. Na ovaj nacin, nas klub pokazuje da je i u organizacionom smislu vise nego spreman odgovoriti i podrzati plan razvoja sporta i time rukometa u nasem gradu i drzavi. Zahtjevi novog Zakona o sportu svakako jesu veoma ambiciozni i uveliko dodatno opterecuju budzet kluba, koji se finansira iskljucivo uz pomoc sponzorskih ugovora i prijatelja kluba, ali se kao sportska organizacija nadamo i vjerujemo da ce nakon ovog tranzicionog perioda drzava stati iza klubova, i pomoci nama i ostalima, koji su sposobni da postuju zakonske norme u potpunosti, i svakako ostvaraju odlicne sportske rezultate, sto je i jedini cilj naseg kluba, i u cemu uveliko uspijevamo.

Prije svega, clanovima Skupstine je uprilicena kratka retrospektiva aktivnosi i uspjeha kluba u periodu iza nas, a u svijetlu, vec obiljezenih u julu, pet godina postojanja RK Trebjesa.

Skupstina RK Trebjesa je, u prijatnoj atmosveri kod nasih prijatelja iz hotela Yugoslavija, dodijelila pojedinacna zaduzenja i osnovala potrebne odbore i komisije, koje imaju u osnovi zadatak da podignu kvalitet funkcionisanja kluba na najvisociji moguci nivo. Takodje, clanovima Skupstine su od strane Upravnog odbora predoceni planovi za aktuelnu sezonu, i ucesce 3 selekcije kluba u zvanicnim takmicenjima Rukometnog saveza Crne Gore, od kojih su 2 takmicenja vec u toku, gdje nase ekipe ostvaruju odlicne rezultate.

Članovi Skupštine RK Trebjesa su : 

1.       Perović Miloš

2.       Perović Veselinka

3.       Perović Veselin

4.       Bulajić Maja

5.       Bulajić Vlado

6.       Dorongić Darko

7.       Dorongić Lidija

8.       Rudović Zoran

9.       Burić Šćepan

10.   Glušica Mato

11.   Glušica Slađana

12.   Kontić Anđela

13.   Mušikić Sveto

14.   Anđelić Božo

15.   Blečić Sara

16.   Lalatović Irina

17.   Savić Biljana

Nakon radnog dijela, uprilicena je svecana vecera za članove Skupstine, gdje se kroz konstruktivne razgovore, moglo čuti sijaset predloga i načina kako da naša djeca i seniorke, mogu i hoće nastaviti sa jos kvalitetnijim sportskim usavrsavanjem u nasem klubu, ali i u nekima iz regiona i  Evrope, sa kojima RK Trebjesa ima aktivnu saradnju.

Izuzetnom raspolozenju svjedoce i sledece fotografije sa ovog prijatnog skupa, a mi vas dragi Prijatelji pozdravljamo, do sledeceg okupljanja Skupstine, sa obecanjem da krecemo ogromnu stepenicu visocije u nasem radu 😊

IZNAD SVIH Trebjesa NOA !!!