Single Blog Title

This is a single blog caption

Trebjesa bolja u gradskom derbiju

Rukometašice Trebjese savladale su u gradskom derbiju ekipu Nikšića sa 25:13, u utakmici 5. kola Prve crnogorske lige.U duelu koji je odigran u Sportskom centru, Trebjesa je uspjela da upiše treći vezani trijumf i tako nastavila sa sjajnim partijama.

DVORANA SRC NIKSIĆ

GLEDALACA 200 

SUDIJE MITROVIĆ/VEŠOVIĆ

DELEGAT LAKOVIĆ SAVO 

ISKLJUCENJA : TREBJESA NOA 10 MINUTA ,ZRK NIKSIC 10 MINUTA

 

ZRK NIKŠIĆ- RK TREBJESA NOA 13 : 25 (6:9 ) 

 

ZRK NIKŠIĆ : Orbović,Kovačević,Mandić,Terzić,Kovačević 1,Mandić 4,Jovanović,Mujović 1,Raičković,Smolović 4,Radonjić,Djurković,Drašković 1,Dubljević 2,Odović,Nikčević 

RK TREBJESA NOA : Gezović 11 odbrana ,Raičević 4 odbrane , Pandurević 8 odbrana 2 sedmerca  ,Mijanović 5,Adzić 2 Peković 1,Koprivica 1,Blecic 1,Savićević,Radović ,Bosnjak 1,Varajić 6,Lalić,Lalatović 5,Gardasević 1

 

 

Prvo poluvrijeme obilježila je velika borba i veoma mali broj golova. Nikšić je bolje otvorio meč, poveo sa 3:1, ali je Trebjesa sjajno odgovorila serijom od 7:1, pa je u 22. minutu imala prednost od 8:4. Do kraja ovog dijela igralo se gol za gol, pa se na odmor otišlo rezultatom 9:6 u korist formalno gostujućeg sastava.

U drugom poluvremenu Trebjesa je potpuno dominirala i iz minuta u minut sticala sve veću prednost. Najveća razlika od plus 13 viđena je u 58. minutu kada je rezultat bio 25:12. Do kraja meča Nikšić je uspio da postigne još jedan gol i tako postavi konačan rezultat.

Najefikasnije u Trebjesi bile su Maša Varajić sa 6 golova, dok su Dragana Mijanović i Irina Lalatović upisale po 5.Golmanski trio Gezović,Raicevic i Pandurevic su takodje bile na visini zadatka gdje su ukupno sakupili 22 odbrane .

U ekipi Nikšića istakle su se Ivona Mandić i Ana Smolović koje su postigle po 4 pogotka.

Nakon pet odigranih utakmica, Trebjesa zauzima 3. mjesto sa tri pobjede i dva poraza, dok se Nikšić nalazi na poslednjem mjestu bez bodova.

VELIKI POZDRAV ZA SVE PRIJATELJE KLUBA ! IZNAD SVIH TREBJESA NOA