Single Blog Title

This is a single blog caption

Održan treći „Trebješko“ kup

Postovani Prijatelji,

U organizaciji nasega kluba, odrzan je III Trebjesko Kup, 17.06.2018. u Sportskom Centru, Niksic.

Takmicenje je organizovano u 2 starosne kategorije, i to:

 

2006/07. godiste – mladje pionirke,
2003/04/05. godiste – pionirke.

Takodje, u revijalnom dijelu, pa i uporedo sa odigravanjem zvanicnih utakmica turnira, odrzana je utakmica najmljadjih članica svih klubova, ucesnika turnira (2010/11. i mladje), u mjesovitim ekipama,sto je izazvalo veliku radost ovih djevojcica i odusevljenje prisutnih posmatraca i publike.

Ovom prilikom, na turniru su, pored nase 3 ekipe, ucestvovali su: RK Feniks iz Podgorice, RK Jedinstvo iz Bijelog Polja i RK Berane 2003. iz Berana, sa svojim clanicama ovih godista, pa im se iskreno zahvaljujemo na posjeti, ucescu na turniru,divnom druzenju, te sportskom i prijateljskom odnosu prema nasem klubu.

Konacan poredak ekipa po godistima, i dio utisaka odigranih utakmica, su sledeci:

Mladje pionirke 2006/07. – Poslije atraktivnih polufinalnih utakmica, u neizvjesnom i uzbudljivom finalu, poslije nerijesenog rezultata u regularnom dijelu, izvodjenjem sedmeraca( posle 9 serija penala ) , pobijedila je ekipa beranskih djevojcica  na cemu im iskreno cestitamo:

RK Berane 2003
RK Trebjesa NOA
RK Feniks

 

Pionirke 2003/04/05. – U odnosu na zvanicnu pionirsku ligu, za 2004/05., klubovi ucesnici turnira, dogovorili su seda na ovom turniru daju priliku i djevojcicama 2003. godista, sto je svakako utakmice ucinilo jos interesantijim, isvakako boljim. Vec u polufinalnim susretima vidjena je dobra i borbena igra svih ekipa, sa rezultatskim klackalicama.

Sasvim zasluzeno, u konacnom poretku su se nasle sledece ekipe, gdje od srca cestitamo ekipama na ostvarenom plasmanu:

RK Feniks
RK Jedinstvo
RK Trebjesa NOA

Dodijeljene su plakete za najbolje igrace, najbolje strijelce, najbolje golmane i specijalne nagrade za neke od ucesnika turnira.

Izabrane su, takodje, najbolje postave turnira, za oba godista, po igrackim pozicijama koje pokrivaju:

Za mladje pionirke to su: Najbolje lijevo krilo je Anastasija Kokotović ( RK Trebjesa NOA) , desno krilo Mina Vuković (RK Feniks ) ,najbolji lijevi bek je Tijana Djikanović ( RK Trebjesa NOA ) , najbolji srednji bek je Nina Ramusović ( RK Berane 2003 ), najbolji desni bek je Srbljanović  Sara ( RK Feniks ) najbolji pivot turnira je Anastasija Tomović ( RK Berane ) . Za najboljeg odbrambenog igrača proglašena je Andrea Dulović  (ZRK Jedinstvo ) .Najbolji golman je Masa Dubljević ( RK Trebjesa NOA ), najbolji strijelac je Tijana Djikanovic ( RK Trebjesa NOA ) dok je najbolji igrač Nina Ramusović ( RK Berane 2003 )

Za pionirke to su: Najbolje lijevo krilo je Bojana Dorongić ( RK Trebjesa NOA ), desno krilo Dzenana Baktašević     ( ZRK Jedinstvo ) ,najbolji lijevi bek je Zeljka Kljajević ( ZRK Jedinstvo ) najbolji srednji bek je Andjela Gezović ( RK Trebjesa NOA ) najbolji desni bek je Vasilisa Vučeraković ( RK Feniks ) , najbolji pivot je Andjela Vučeraković ( RK Feniks ) .Za najboljeg odbrambenog igrača proglašena je Ema Kolić koja je ujedno ponijela nagradu i za najboljeg igrača turnira ,najbolji golman je Aleksandra Kecojević ( RK Trebjesa NOA ) dok je najbolji strijelac Vasilisa Vučeraković ( RK Feniks )

Posebnu zahvalnost dugujemo sponzorima nasega Kluba, koji su omogucili i podrzali odrzavanje ovoga turnira, te obezbijedili uslove, nagrade i specijalne poklone za neke od ucesnika, prije svih Horoz Electric, NOA ,Pekara Uniprom ,Vabcom  i ostali.

Specijalne nagrade od naših sponzora dobili su :

Sara Hajdaragić ( ZRK Jedinstvo ) ,Nikoleta Babić ( RK Feniks ) ,Aleksandra Kecojević ( RK Trebjesa NOA ) ,Sara Folić ( RK Berane 2003 ) 

 

Na kraju, zelimo se zahvaliti zaposlenima i osoblju Sportskog Centra Niksic, na svesrdnoj pomoci u organizaciji turnira,te svakako roditeljima djece i ostalim navijacima i posmatracima, koji su dosli da daju podrsku svim ovim djevojcicamau nastojanjima da kroz rukometni sport ostvare svoje sportske ambicije i snove, pa im je takva podrska i neophodna.

Svakako, tu su bile i članice nase seniorske prvoligaske ekipe, da pomognu u organizaciji turnira, i vaznije, podstaknu mladjeigracice svih klubova da daju sve od sebe, istraju u utakmicama i borbi za sto bolji plasman.

Nadamo se da smo uspjeli upriliciti lijepu atmosferu, kako bi se nasi gosti osjecali kao kod svoje kuce, i svakim sledecimTrebjesko kupom, trudicemo se da uslovi i desavanja budu sve bolji i prijatniji za nase cijenjene ucesnike i posjetioce.

Ovim turnirom zvanicno je zavrsena sezona i za nase pionirke, te ostale mladje clanice nasega kluba, pa sve Medvjedice od

danas idu na zasluzeni odmor, do pocetka avgusta, i novih priprema za sledecu sezonu, kada nas ocekuju novi izazovi

i svakako nove pobjede, druzenja i napredovanje u svakom smislu, cemu se radujemo i sa nestrpljenjem svi ocekujemo 😊

IZNAD SVIH – Trebjesa NOA !!!