Single Blog Title

This is a single blog caption

AŠANIN MEDJU ZLATNIM LAVICAMA

Postovani Prijatelji,

sa neskrivenim zadovoljstvom i ponosom, obavjestavamo vas, da je nasa Tanja Ašanin dobila poziv za pristupanje ženskoj seniorskoj reprezentaciji Crne Gore, a u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 😊

Na sledecem linku sajta RSCG nalazi se spisak svih igracica:  http://rscg.co.me/spisak-zenske-seniorske-reprezentacije/

Tanja je rodjena u Bijelom Polju, a student je Filoloskog fakulteta u Niksicu, vec 3 godine. Isto toliko, tj. od prvog dana njenog boravka u Niksicu, ona je član nase ekipe, i zajedno sa timom je ucila, napredovala i stasavala u pouzdanog igraca.Ovim pozivom Asanin je dobila najvecu mogucu satisfakciju za svoj ogromni ulozeni rad i trud, za jednog sportistu – da predstavlja i brani boje svoje drzave, nase Crne Gore – radujemo se jer joj je ukazana ova prilika i cast.

Istovremeno, ovo je veliko priznanje za nasu seniorsku ekipu i svaku od Medvjedica iz nasega tima, koja je sa Tanjom u protekle 3 godine napredovala na terenu i pomogla timu da iznjedri jednog reprezentativca – ovo je zajednicki uspjeh i priznanje za igru koju pokazuju – najstarija u timu je krenula pravim smjerom i sada dajemo sebi za pravo vjerovati da

ce u vremenu pred nama jos Medvjedica krenuti ovim casnim putem – mi sami smo ubijedjeni, a vama, dragi Prijatelji, to stoga i obecavamo. Ovo je dalje, priznanje za rad i zalaganje trenera Medvjedica i predsjednika naseg kluba, Milosa Perovica,pod cijim pazljivim strucnim nadzorom su sve Medvjedice, i Tanja kao jedna od njih, usvajale i usvajace dalje znanja modernog i savremenog rukometa – kao mlad strucnjak, ovim cinom i Milos i cijeli stručni štab  dobija ogromnu satisfakciju i podrsku da nastavi sa ovakvim radom i strategijom u razvoju igre naseg kluba.

Ponosna je veoma i Uprava nasega Kluba, i svi Sponzori, jer pravo zadovoljstvo je vidjeti u ovom spisku, pored klubova-velikana, ime jednog niksickog mladog kluba kakav je Trebjesa NOA. Trebjesa je nasem Niksicu, uz nesumnjivi Tanjin rad i talenat, stvorila direktno seniorskog reprezentativca, i to u sportu po kojem je Crna Gora prepoznata u svijetu, sto smatramo izuzetnim uspjehom Kluba,i to svakako vise nego opravdava ogromne napore, u ovom vremenu, i ulaganja od strane Uprave i Sponzora, u ove predivne i talentovane djevojke.

Posebno nas raduje cinjenica, da su odgovorni ljudi u institucijama za rukomet u nasoj drzavi, koji prate aktivnost klubova, i igraca u njima,prepoznali kvalitetan rad i Tanjin napredak, te odmah dali priliku i ukazali cast Asanin i Trebjesi ovim pozivom – nas strucni pristup i zalaganje igraca su valorizovani na najbolji moguci nacin.

Na kraju, posebnu zahvalnost dugujemo vama postovani Prijatelji, jer ste stalnim rijecima podrske, u proteklom periodu, hrabrili nase igracice,i nas ostale u Klubu – vjerovali u nas rad – i svakim danom sve vas je vise, cime jasno podrzavate sada vec trasirani put, koji vidimo pred nama,i kojim cemo jos cvrsce i sigurnije dalje nastaviti, sa vjerom u nase mlade snage.

Asanin je prva Medvjedica medju fenomenalnim zlatnim Lavicama i zelimo joj uspjeh, te da opravda ocekivanja nase reprezentacije.

Tanja, tvoje Medvjedice su uz tebe, na svakoj utakmici, u svakoj akciji, svakom napadu, svakoj odbrani i svakom momentu koji provedes,na terenu igrajuci i predstavljajuci nasu Crnu Goru – samo hrabro naprijed!