Single Blog Title

This is a single blog caption

Trebjesa osvojila „Osmomartovski turnir “ u Podgorici

U organizaciji RK Morača u prijatnom ambijentu „Verde Kompleksa “ održan je „Osmomartovski turnir “ na kojem su nastupile 4 ekipe .Iako je turnir bio planiran za 8.Mart zbog zauzetosti dvorane i obaveza ekipa u ligaškom takmičenju ,turnir je održan danas a najviše na turniru je pokazala ekipa Trebjese koja je sasvim zasluženo osvojila turnir .

Konačan poredak :

1.mjesto RK TREBJESA NOA 

2.mjesto ZRK Feniks 

3.mjesto RK Morača 2015 

4.mjesto ŽRK Nikšić 

“ Medvjedice “ su slavile protiv ekipe Morače rezultatom 21 : 16 , ekipu Feniksa savladali su rezultatom 19 : 16 ,dok su utakmicu  protiv ekipe ZRK Nikšić dobili  službenim rezultatom 10 : 0 . 

Na turniru smo dobili nagradu za najboljeg strijelca turnira koja je otišla u ruke desnog beka Tanje Ašanin. „Osmomartovski turnir“osvojile su Blečić Sara, Lalatović Irina,Marijana Gezović , Pandurević Danica ,Peković Kristina,Asanin Tanja,Mijanović Dragana, Milovic Tatjana,Varajić Maša ,Radović Milena ,  Nikolić Bojana,Lalić Iva , Vujović Maja ,Adzić Tamara,Koprivica Bojana , Matović Jovana, Bojović Ivana i  Miljanić Dajana .

Zahvalnost organizatoru na pozivu  i uspješno organizovanom turniru , a timovima i pojedincima cestitke na priznjanjima i nagradama .

Veliki pozdrav za sve prijatelje kluba ! Iznad svih TREBJESA NOA !!!