Single Blog Title

This is a single blog caption

Poraz na startu mini lige za prvaka

Rukometašice RK Trebjesa NOA poražene su na startu mini lige za prvaka države .Bodove iz Nikšića ovog puta odnijela je ekipa Devetke koja je slavila rezultatom  29 : 25 ( 16: 16) 

Odličan početak meča za „medvjedice“ gdje su čvrstom i agresivnom odbranom stekli rezultatsku prednost i u 10 minutu na semaforu je pisalo 6 : 3 u korist Trebjese . U nastavku izabranice Olge Sekulić su iskoristile brzopletost i promašenie zicere „medvjedica“ da u 15 minutu poravnaju rezultat a do kraja poluvremena vidjena je jos jedna mini serija „medvjedica“ koje su u 22 minutu vodile sa 13 : 10 , ali tri vezana iskljucenja u poslednjih 5 minuta ekipa Devetke koristi i na poluvremenu se odlazi sa nerjesenim rezultatom 16 : 16 .

Loše otvaranje drugog poluvremena za „medvjedice“ koje su sa par tehničnih grešaka i promašenih zicera dozvolili ekipi Devetke da se rezultatski odlijepi, a u tim momentima na golu je briljirala golmanka „Devetke “ Čogurić koja je branila već vidjene golove . Ipak sredinom drugog poluvremena Trebjesa prilazi na  3 gola zaostatka , ne koristimo penal i par izglednih šansi a rezultatska klackalica traje do 58 minuta kada je na semaforu pisalo 27 : 25 u korist „Devetke“ .U završnici meča iskusna ekipa Devetke je sačuvala rezultatsku prednost i sasvim zasluženo slavila .

NIKŠIĆ- Dvorana SRC Nikšić .Gledalaca : 300 .Sudije : Radulović, Koračević (Nikšić ) .Sedmerci : Trebjesa NOA 5(4) ,Devetka 4(4) .Isklucenja Trebjesa NOA 14 minuta , Devetka 12 minuta .

RK TREBJESA NOA : Gezović 2 odbrane, Pandurević 8 odbrana, Mijanović 4,Bojović 2,Nikolić,Peković 6,Milović ,Koprivica ,Blečić 3,Raičević ,Rajković,Ašanin 4,Varajić 3,Adžić ,Lalić,Lalatović 3

ZRK DEVETKA : Čogurić 18 odbrana, Petković 1,Čarapić 6,Kovačević 3,Sekulić,Bulatović 4,Doman ,Čarapić 8,Šćekić,Radonjić ,Stojanović 6, Cupara, Saveljić 1,Radonjić 

Čestitke ekipi Devetke na fer i korektnoj igri .Veliki pozdrav za sve prijatelje kluba.IZNAD SVIH TREBJESA NOA 🙂