Single Blog Title

This is a single blog caption

„Medvjedice“ pobjedile Devetku

Odigrano je IV kolo I zenske rukometne lige .U derbiju kola rukometasice Trebjese sasvim zasluzeno su savladali ekipu Devetke rezultatom 23: 19 ( 11 :9 ) .

Dvorana SRC Niksic

Gledalaca 150

Sudije Barac/Boskovic

Delegat Rakonjac Nikola

Iskljucenja Trebjesa NOA 20 minuta , ZRK Devetka 14 minuta

RK TREBJESA NOA : ZRK DEVETKA 23: 19 

RK TREBJESA NOA : Gezović,Raičević 4 odbrane 2 sedmerca, Pandurević 16 odbrana ,Mijanović,Cvorović,Peković 3,Koprivica,Blecic 3,Savićević,Radović 1,Bosnjak 3,Varajić 4,Lalić,Lalatović 4,Gardasević 1

ZRK Devetka : Tomković,Kovacevic 3,Vukovic,Dragić 3,Jovicevic ,Ivanović 3,Bulatović,Scekic,Radonjic,Stojanovic 7,Cupara 1 ,Saveljic1,Sekulic ,Carapic 1

„Medvjedice“  su pokazale  sjajnu igru, konstantno vodile tokom susreta i na kraju potpuno zasluženo slavile.

U prvih 20. minuta viđena je velika borba, igralo se gol za gol, a ovaj dio igre obilježio je i veliki broj grešaka koje su napravile obje ekipe. Prva ozbiljnija razlika dogodila se u 24. minutu, kada je Trebjesa sa tri vezana gola stekla prednost od 9:6. Međutim, gošće su uspjele da smanje rezultat, pa se na odmor otišlo sa 11:9.

Drugo poluvrijeme u potpunosti je pripalo igračicama Trebjese, iz minuta u minut sticale su sve veću prednost, a najveća je viđena u 52. minutu kada su imale plus 8, rezultat je bio 21:13. Utim trenutcima sansu su dobile i nase najmladje clanice koje su debitovale u prvoj ligi  a do kraja meča Devetka je uspjela da ublaži poraz, pa je konačan rezultat bio 23:19.

Najefikasnije u domaćem timu bile su Dajana Miljanić, Maša Varajić i Irina Lalatović koje su postigle po četiri pogotka dok je Pandurevic imala 16 odbrana .

U ekipi Devetke istakla se Anđela Stojanović koja je postigla šest golova.

Cestitke ekipi Devetke na fer i korektnoj igi .IZNAD SVIH TREBJESA 🙂